Online publishing, Publicaties, Websites

Aheco

Project details

Aheco

Online publishing, 2016 - 2023

Category

Online publishing, Publicaties, Websites

Square Design is een gerenommeerde reclamestudio die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van online mailing tools voor nieuwsbrief maandaanbiedingen en online reclamefolders bij Aheco. Onze expertise ligt niet alleen in print, maar ook in het vertalen van deze stijl naar effectieve online communicatiemiddelen.

 

Tegenwoordig zijn online mailing tools onmisbaar. Onze klanten zoeken steeds meer naar een combinatie van print en online. Ze willen interactie op meerdere platformen, wat bekend staat als crossmedia. Square Design begrijpt deze behoefte en is in staat om de stijl van printmaterialen naadloos om te zetten naar krachtige online mailing tools.

 

De maandflyer van Aheco is maandelijks actief en wordt zowel per post als online aangeboden aan de doelgroep. We maken gebruik van online mailing tools om de catalogus en het Bigi Mama magazine te verspreiden. Hierdoor kunnen we een breed scala aan mogelijkheden bieden om de boodschap effectief over te brengen en de interactie met de doelgroep te vergroten.

 

Met onze online mailing tools kunnen we nieuwsbrieven met maandaanbiedingen creëren die aantrekkelijk en boeiend zijn voor de ontvangers. We begrijpen dat e-mailings vaak genegeerd worden, daarom streven we ernaar om de nieuwsbrief op een creatieve manier vorm te geven en de aandacht van de lezer te trekken. Door de combinatie van visueel aantrekkelijke elementen en relevante inhoud kunnen we de betrokkenheid van de ontvangers vergroten en hen aansporen om actie te ondernemen.

 

Daarnaast kunnen we de online mailing tools ook inzetten voor de catalogus en het Bigi Mama magazine. We zorgen ervoor dat de online versies dezelfde stijl en boodschap behouden als de gedrukte exemplaren. Op deze manier kunnen we de lezers een naadloze ervaring bieden, ongeacht het gekozen medium.

 

Bij Aheco staat Square Design klaar om te helpen bij het ontwikkelen van effectieve online mailing tools voor nieuwsbrief maandaanbiedingen en online reclamefolders. We streven ernaar om de boodschap op een aantrekkelijke manier over te brengen en de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk ons portfolio voor voorbeelden van succesvolle online communicatieprojecten.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Aheco

Next

WoonZo

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK