Branding, Design, Online publishing, Websites

Elga de Brave Uitvaartzorg

Project details

Elga de Brave Uitvaartzorg

Website ontwerp, WordPress website, 2021 - 2022

Category

Branding, Design, Online publishing, Websites

Elga de Brave Uitvaartzorg is ontstaan na de overname van Yarden door Dela in begin 2022. Met jarenlange ervaring als uitvaartverzorgster heeft Elga besloten haar eigen bedrijf te starten. Square Design, een toonaangevende reclamestudio, heeft in opdracht van Elga de Brave Uitvaartzorg een nieuw logo, een veelzijdige huisstijl en een professionele website ontworpen. Het nieuwe logo is een unieke weergave van Elga’s persoonlijkheid, waarbij haar eigen handschrift subtiel is verwerkt.

 

Elga de Brave schrijft regelmatig een eigen blog voor De Stad Nijkerk. Deze inspirerende verhalen worden zowel offline als online gedeeld. Ze worden in advertentievorm in de krant geplaatst en tegelijkertijd op de website van Elga de Brave Uitvaartzorg gepubliceerd. Online en offline. De blogs zijn persoonlijk geschreven en gebaseerd op ervaringen die Elga van dichtbij met haar klanten heeft meegemaakt. Ze behandelt eenvoudige situaties waar mensen niet altijd bij stilstaan, maar die zeer relevant kunnen zijn bij een overlijden.

 

De website van Elga de Brave Uitvaartzorg is volledig responsive, wat betekent dat deze op een mobiel, pc en tablet optimaal leesbaar is. De site is ontwikkeld in WordPress, waardoor Elga zelf eenvoudig aanpassingen kan doorvoeren, ook in haar blogs. De focus van de website ligt op gebruiksvriendelijkheid en gemakkelijke navigatie. Een belangrijk aspect van de website is de periodieke publicatie van de blogs, zodat bezoekers regelmatig nieuwe inhoud kunnen verwachten.

 

De unieke huisstijl die Square Design heeft ontworpen, is consequent doorgevoerd op diverse elementen, zoals offertemappen, relatiegeschenken, briefpapier, enveloppen, auto belettering en de belettering aan het pand. Daarnaast heeft Square Design ook de website van Elga de Brave Uitvaartzorg voorzien van de nieuwe huisstijl. Met zorgvuldige voorbereiding en proefdrukken zijn al deze items in kleine oplages geproduceerd, waardoor flexibiliteit en kwaliteit gewaarborgd zijn. De succesvolle positionering, online en offline, van deze materialen in de markt is mede te danken aan de expertise van Square Design.

 

Bij Elga de Brave Uitvaartzorg staat persoonlijke aandacht centraal. Het nieuwe logo, de huisstijl en de gebruiksvriendelijke website, ontworpen door Square Design, weerspiegelen deze persoonlijke benadering. Met warme kleuren, een herkenbaar logo en een consistente uitstraling is Elga de Brave Uitvaartzorg klaar om haar klanten op empathische wijze te begeleiden in moeilijke tijden. Bezoek de website van Elga de Brave Uitvaartzorg voor meer informatie en de inspirerende blogartikelen.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of drukwerk? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Elga de Brave Uitvaartzorg

Next

VAR Tenders

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK