Branding, Design, Huisstijlen

Positionering

Project details

Mita Zorg

Positionering, huisstijl ontwerp, 2017-2018

Category

Branding, Design, Huisstijlen

Wil je een nieuw huisstijlontwerp en een effectieve positionering voor je organisatie? Bij Square Design ben je aan het juiste adres! Wij zijn een reclamestudio -ook actief in Haaglanden en Den Haag- die gespecialiseerd is in het creëren van nieuwe huisstijlen en het optimaliseren van de branding om jouw organisatie op de kaart te zetten. Onlangs hebben wij in samenwerking met Mita Zorg de nieuwe huisstijl en positionering ontworpen die perfect aansluit bij hun doelgroep en positionering.

 

Mita Zorg heeft ervoor gekozen om een nieuwe huisstijl te laten ontwerpen omdat de oude stijl niet langer voldeed aan de hedendaagse wensen en eisen. Het nieuwe logo- en huisstijlontwerp zijn tegelijkertijd aan de klant gepresenteerd, inclusief een alternatieve optie. Uiteindelijk heeft Mita Zorg gekozen voor een kleur die afwijkt van wat gebruikelijk is in de zorgsector. Dit komt omdat de doelgroep van Mita Zorg voornamelijk Antilliaans en Spaans georiënteerd is, en warme kleuren bij hen in de smaak vallen. Bovendien hecht deze doelgroep veel waarde aan persoonlijk contact, en het nieuwe huisstijlontwerp laat dan ook veel mensen zien om dit te benadrukken.

 

Bij Square Design kijken we verder dan alleen het huisstijlontwerp. We stemmen ook de mogelijkheden voor video en print op elkaar af. Dit betekent dat het fotomateriaal voor print overeenkomt met het videomateriaal, waardoor er consistentie en herkenbaarheid ontstaat. Zo kunnen de boodschap en de visuele elementen op alle kanalen optimaal worden benut.

 

Mita Zorg biedt hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet volledig zelfstandig kunnen functioneren. Dit kan te maken hebben met financiële problemen, psychische klachten, verstoorde relaties, persoonlijke verzorging, en nog veel meer. Bij Mita Zorg staat oprechte aandacht centraal. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Wat Mita Zorg onderscheidt van anderen, is hun persoonlijke manier van werken. Ze gaan samen met de cliënten op weg en tonen hoe het kan in plaats van te vertellen hoe het moet. De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans georiënteerd, en daarom is het essentieel dat de huisstijl en positionering hierop aansluiten.

 

Mita Zorg biedt op persoonlijke wijze vakkundige zorg in de regio’s van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Onze zorgprofessionals staan klaar om huishoudelijke ondersteuning, verzorgende hulp en opvang aan kinderen en jongeren in crisissituaties te bieden. Daarnaast bieden we professionele ondersteuning aan gezinnen die dit nodig hebben. Mita Zorg werkt in opdracht van gemeenten en woningcoöperaties, die hun cliënten bij ons kunnen aanmelden voor zorg op maat. Ons doel is altijd om mensen weer zelfstandig of met tijdelijke begeleiding te laten deelnemen aan het maatschappelijke leven. Dit is niet alleen in het belang van de cliënten zelf, maar ook voor onze opdrachtgevers.

 

Bij Square Design begrijpen we het belang van een sterke huisstijl en een effectieve positionering. Ons team van experts staat klaar om jouw organisatie te helpen bij het creëren van een nieuwe huisstijl en het verbeteren van de branding. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen met een aantrekkelijke en professionele uitstraling!

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en sleeves? Of voor hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Mita Zorg

Next

Mita Zorg

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK