Design, Packaging, Verpakkingen

Bigi Mama

Project details

Bigi Mama

Verpakking ontwerp, 2017

Category

Design, Packaging, Verpakkingen

Bigi Mama, een toonaangevend private label voor Afrikaanse producten, heeft een opvallend nieuw ontwerp voor hun verpakking ontwikkeld. Het restyling ontwerp voor een verpakking van hun FuFu en Semoulina productlijnen was noodzakelijk om mogelijke inbreuk op het merkenrecht te voorkomen en de visuele identiteit te versterken.

 

Een prominente toevoeging aan het ontwerp is het schild dat subtiel onder het bekende Bigi Mama logo is geplaatst. Dit schild is een symbolisch element dat kracht en bescherming uitstraalt, en het maakt nu deel uit van het algehele restyling ontwerp voor een verpakking. Bovendien is er aandacht besteed aan een extra stijl element genaamd ‘Bigi Mama Original’, waarmee de nadruk wordt gelegd op de hoogwaardige kwaliteit van de producten.

 

Bij het restyling ontwerp voor de verpakking van de zakken met een inhoud van 5 kilogram is er specifiek rekening gehouden met het gebruik van primaire kleuren. Deze kleurenkeuze verhoogt de herkenbaarheid van de producten, vooral onder de doelgroep van Bigi Mama. Binnen de Afrikaanse cultuur is fel kleurgebruik een van de belangrijkste communicatiemiddelen, en dit is nu slim toegepast om een sterke visuele band tussen de producten en de consumenten op te bouwen.

 

Bigi Mama streeft ernaar om de Afrikaanse markt te voorzien van authentieke producten uit hun eigen thuisland. Als private label begrijpen ze de behoeften en smaken van hun klanten. Met dit nieuwe ontwerp voor de verpakkingen creëren ze niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar versterken ze ook de merkidentiteit van Bigi Mama.

 

Ontdek de nieuwe verpakkingsontwerpen van Bigi Mama en geniet van de hoogwaardige Afrikaanse producten die ze te bieden hebben.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Mr. Fox

Next

Packaging Restyling

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK