Design, Logo, Logos, Signing

Van der Goot

Project details

Van der Goot

Logo en huisstijl ontwerp, 2009

Category

Design, Logo, Logos, Signing

Van der Goot opticiens, gevestigd in Nijkerk, heeft op 1 april 2009 een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Square Design is in december benaderd om een voorstel te doen voor het ontwerp van het nieuwe logo. Na een grondige oriëntatiefase is gekozen voor een stijl die aantrekkelijk is voor een breed publiek. Het logo ontwerp is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden toegepast. Het karakter van de uitstraling dient aan te sluiten bij “Van het Huis opticiens”. De brillenkokers zijn voorzien van reliëf met het nieuwe logo en de tassen worden in twee kleuren bedrukt in PRC. Er is ook rekening gehouden met de verwerking van beeldmateriaal van verschillende merken brillen. Dit komt tot uiting in diverse communicatiemiddelen, zowel in de winkels als daarbuiten. Bij het ontwikkelen van deze communicatie-uitingen is geen enkele concessie gedaan; alles is uitgevoerd in full-color.

 

Van der Goot opticiens is een gerenommeerd bedrijf met vestigingen in Nijkerk (en voorheen Ermelo). Ze staan bekend om hun professionele optische diensten en hoogwaardige brillen. Als toonaangevende opticiens bieden ze een breed scala aan stijlvolle monturen en trendy zonnebrillen van bekende merken. Ze streven ernaar om hun klanten de best mogelijke kijkervaring te bieden door deskundig advies en uitstekende service.

 

Het nieuwe logo ontwerp van Van der Goot opticiens weerspiegelt hun visie op toegankelijkheid en kwaliteit. Met het veelzijdige ontwerp kunnen ze hun merk op verschillende manieren promoten en communiceren. Het logo is prachtig geïntegreerd in de branche-specifieke materialen, zoals de brillekokers en tassen. Dit geeft hun merk een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat klanten het herkennen en onthouden.

 

Naast het logo is ook veel aandacht besteed aan de kleurrijke communicatiemiddelen van Van der Goot opticiens. Ze begrijpen dat visuele aantrekkingskracht essentieel is in hun branche, daarom worden alle communicatie-uitingen in full-color uitgevoerd. Dit zorgt voor een levendige en opvallende presentatie, zowel in de winkel als daarbuiten. Klanten kunnen rekenen op een inspirerende omgeving en hoogwaardige materialen die hun kijkervaring versterken.

 

Kortom, met hun nieuwe huisstijl en logoontwerp heeft Van der Goot opticiens een sterke visuele identiteit gecreëerd die hun klanten aanspreekt. Ze blijven zich inzetten om uitstekende optische diensten te leveren en hun klanten de best mogelijke kijkervaring te bieden.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Siging
Share on
Previous

Corlaer College

Next

Pro21

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK