Branding, Design, Logo, Logos

Corlaer College

Project details

Corlaer College

Logo en huisstijl ontwerp, 2005

Category

Branding, Design, Logo, Logos

Het Corlaer College in Nijkerk heeft een nieuw logo laten ontwerpen als onderdeel van hun fusie met de Meerwegen Scholengroep. Het nieuwe logo weerspiegelt de samensmelting van beide scholen en symboliseert de frisse start van het Corlaer College als scholengemeenschap.

 

Bij het ontwikkelen van het nieuwe logo heeft grafisch ontwerp een centrale rol gespeeld. Er is veel zorg en aandacht besteed aan het creëren van een visueel aantrekkelijk en herkenbaar logo dat past bij de identiteit van het Corlaer College. Het logo is ontworpen met het oog op de toekomstige groei en ontwikkeling van de school, en is bedoeld om zowel studenten als ouders aan te spreken.

 

Het nieuwe logo van het Corlaer College is een resultaat van intensieve samenwerking tussen ervaren ontwerpers en de schoolleiding. Er is rekening gehouden met de unieke kenmerken van de school, zoals de diverse onderwijsprogramma’s en de moderne leeromgeving. Het logo straalt dynamiek, innovatie en verbondenheid uit, waardoor het de kernwaarden van het Corlaer College weerspiegelt.

 

Als scholengemeenschap is het Corlaer College er trots op een inclusieve en stimulerende leeromgeving te bieden. Ze streven ernaar om hun leerlingen uit te dagen en te begeleiden naar succesvolle toekomstperspectieven. Het nieuwe logo symboliseert dit streven en dient als een visueel herkenningspunt voor de studenten, docenten en ouders van het Corlaer College.

 

Met het oog op de toekomst blijft het Corlaer College zich inzetten voor excellent onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Het nieuwe logo is slechts het begin van een spannende fase voor de school en belichaamt de groei en vooruitgang die zij nastreven. Het Corlaer College kijkt ernaar uit om samen met hun gemeenschap verder te bouwen aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Branding inclusiviteit
Share on
Next

Van der Goot

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK