Design, Logo, Logos

Nieuw logo Besseling

Project details

Besseling Administratie Services

Logo ontwerp, 2013

Category

Design, Logo, Logos

Wilt u een nieuw logo laten maken dat past bij uw huisstijl? Square Design heeft ervaring in het ontwerpen van logo’s en kan u helpen bij het creëren van een nieuw logo ontwerp voor uw bedrijf. Zoo ook voor Besseling Administratie Services. Het logo ontwerp is gebaseerd op de revisie van een nieuwe huisstijl en wordt consistent toegepast op alle communicatiemiddelen.

 

Besseling Administratie Services is een full-service administratiekantoor gevestigd in Nieuwegein. Zij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administratie, salarisadministratie en payrolling. Voordat ze verhuisden, hebben ze een revisie (ReclameAPK) uitgevoerd op de herkenbaarheid van de organisatie. Het nieuwe logo ontwerp weerspiegelt de diversiteit van de diensten en disciplines, zoals administratie, salarisadministratie en payrolling.

 

Besseling Administratie Services heeft verschillende disciplines in huis en deze vormen een integraal onderdeel van de diversiteit aan mogelijkheden. Deze verbindingen zijn visueel vertaald in het nieuwe logo dat door Square Design ontworpen is. Wanneer u voor Besseling Administratie Services kiest, staat een team klaar om met u mee te denken en u uitstekende service te bieden. Dat beeldmerk, dat symbool staat voor “het constructieve ei”, is herhaaldelijk te vinden in de achtergrond van hun huisstijl, wat zorgt voor een complete merkbeleving. De huisstijl is geleidelijk geïntroduceerd en voldoet aan de communicatievereisten van 2013 en later.

 

Naast het nieuwe logo ontwerp omvat de Corporate Identity van Besseling Administratie Services ook andere elementen, zoals stationery (handelsdrukwerk), banners, autobelettering, relatiegeschenken, premiums, bewegwijzering, website ontwerp, verslagen en uitnodigingen. We streven ernaar om het merk consistent en professioneel te presenteren op al deze gebieden.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Corporate Identity

Next

Jesse eet Griesmeel

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK