Design, Logo, Logos

Elga de Brave Uitvaartzorg

Project details

Elga de Brave Uitvaartzorg

Logo ontwerp, huisstijl ontwerp, 2021-2022

Category

Design, Logo, Logos

Elga de Brave Uitvaartzorg is ontstaan na de overname van Yarden door Dela in begin 2022. Met jarenlange ervaring als uitvaartverzorgster heeft Elga besloten haar eigen bedrijf te starten. Square Design heeft in opdracht van Elga de Brave Uitvaartzorg een nieuw logo, de huisstijl en de website ontworpen. Het nieuwe logo is een unieke weergave van Elga’s persoonlijkheid, waarbij haar eigen handschrift is verwerkt.

 

Het logo van Elga de Brave Uitvaartzorg symboliseert een persoonlijk karakter. De sterren-wolk in het logo staat voor de blijvende herinnering aan dierbare overledenen, waaraan mensen met liefde terugdenken. Binnen de cirkel van sterren is een klein hartje en een ster geaccentueerd, dat verwijst naar de nabestaande die met liefde de overledene herdenkt. Het ronde logo vormt tevens een icoon en maakt symbolisch de cirkel rond.

 

Bij het ontwerpen van de huisstijl heeft Elga de Brave gekozen voor warmte en het gebruik van rood/roze kleuren. Samen met het logo is er een samenhangende en persoonlijke uitstraling gecreëerd. De huisstijl straalt warmte, eigenheid en herkenbaarheid uit, passend bij de dienstverlening van Elga de Brave Uitvaartzorg.

 

De gehele huisstijl is consequent doorgevoerd op verschillende elementen, zoals offerte mappen, relatiegeschenken, briefpapier, enveloppen, auto belettering en belettering aan het pand. Daarnaast heeft Square Design ook de website van Elga de Brave Uitvaartzorg ontworpen en voorzien van de nieuwe huisstijl. Door zorgvuldige voorbereiding en het maken van proefdrukken zijn al deze items in kleine en flexibele oplages ontworpen, opgemaakt en geproduceerd door onze studio. Vervolgens zijn ze succesvol in de markt gezet.

 

Bij Elga de Brave Uitvaartzorg staat persoonlijke aandacht centraal. Een nieuw logo, de huisstijl, ontworpen door Square Design, weerspiegelen deze persoonlijke benadering. Met warme kleuren, een herkenbaar logo en een consistente uitstraling is Elga de Brave Uitvaartzorg klaar om haar klanten te begeleiden in moeilijke tijden.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of drukwerk? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Office Centre Beheer

Next

Elga de Brave Uitvaartzorg

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK