Design, Drukwerken, Huisstijlen, Logo

Celia’s Beauty & Feet Salon

Project details

Celia's Beauty & Feet Salon

Logo en huisstijl ontwerp, 2020 - 2021

Category

Design, Drukwerken, Huisstijlen, Logo

Ben je op zoek naar een nieuw logo en huisstijl ontwerp voor jouw schoonheidssalon? Bij Celia’s Beauty & Feet Salon ben je aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak en een eigen salon sinds 4 jaar, biedt Celia een breed scala aan diensten, waaronder schoonheidsbehandelingen, pedicure en manicure. Ze is ook gespecialiseerd in pedicure voor mensen met reumatische en diabetische aandoeningen. Wat Celia onderscheidt, is haar persoonlijke service. Ze creëert een echt moment voor jezelf waarin je volledig kunt ontspannen en genieten.

 

Square Design heeft speciaal voor Celia’s Beauty & Feet Salon een nieuw logo ontworpen dat nauw aansluit bij de natuurlijke benadering van de salon. Het gebruik van natuurlijke producten staat centraal, en het logo weerspiegelt dit door middel van bladeren die een waaier vormen, met een subtiele verwijzing naar gezichts- en voetbehandelingen. De kleurstelling en de eenheid van het logo ondersteunen de marketingactiviteiten en dragen bij aan het aantrekken van nieuwe klanten.

 

Naast een nieuw logo is een huisstijl ontwerp van essentieel belang om een consistente en herkenbare uitstraling voor jouw bedrijf te creëren. Ons team van experts bij Square Design zal een huisstijl ontwerpen die perfect past bij jouw organisatie en zorgt voor directe herkenning. De huisstijl omvat onder andere briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Met een herkenbare huisstijl geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij jouw klanten.

 

Bij Square Design bieden we ook professionele drukwerkservices aan, zodat je verschillende soorten drukwerk kunt laten verzorgen. Of het nu gaat om flyers, brochures of posters, wij verzorgen het volledige proces, van vormgeving tot drukwerk en afwerking. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit, want we streven altijd naar hoogwaardige resultaten. Bovendien zorgen we ervoor dat het drukwerk betaalbaar blijft, zodat het past binnen jouw budget.

Bij Celia’s Beauty & Feet Salon begrijpen ze het belang van een aantrekkelijk logo, een consistente huisstijl en hoogwaardig drukwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw salon te laten stralen met een nieuw logo en een professionele huisstijl.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor een nieuw logo en huisstijl ontwerp, websites en/of verpakkingen en sleeves? Of voor hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Corporate Design

Next

Eet-Bewust

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK