Online publishing, Websites

Aheco

Project details

Aheco

Magento webshop, 2017-2019

Category

Online publishing, Websites

Square Design is een reclamestudio in regio Zeewolde (Nijkerk) met expertise in het koppelen van webshops en het integreren van Magento. Ons team heeft de mogelijkheid om binnen Magento verschillende functionaliteiten te activeren, zoals het tonen van maandaanbiedingen. We hebben ook een koppeling gemaakt om de fysieke maandaanbiedingen (flyers) online beschikbaar te maken. Deze aanbiedingen kunnen op een tablet worden gelezen en gedownload. Dit zijn slechts enkele aspecten die komen kijken bij het maken van een Magento webshop.

 

Bij Aheco stond in 2016 de uitdaging op het programma om een Magento webshop te maken en deze te koppelen aan Mamut. De volledige database, facturatie en bestellingen waren opgeslagen in Mamut en moesten worden gedeeld met de nieuwe webshop. Square Design heeft dit project vormgegeven en in grote lijnen begeleid, zodat de klant zelfstandig verder kon.

 

Nadat het ontwerp was voltooid, werd gekeken naar de vormgeving van de webshop. Het maken van een Magento webshop vergt tijd en de technische invulling voor de vormgeving werd besproken met de ontwikkelaars van de website. Er werd een koppeling met de database tot stand gebracht en er werd gekeken naar de functionaliteit van de webshop.

 

Het is essentieel dat alle gegevens in het backend (database) correct zijn en op de juiste manier worden verwerkt en gekoppeld. Dit is niet altijd vanzelfsprekend en vereist nauwkeurigheid voordat we een Magento webshop koppelen. Uiteindelijk werden alle aspecten afgestemd op de wensen van de klant en de gebruikers.

 

Binnen Magento heeft Square Design de mogelijkheid om diverse functionaliteiten te activeren, waaronder de weergave van maandaanbiedingen. Daarnaast hebben we een koppeling gemaakt om de fysieke maandaanbiedingen (flyers) ook online beschikbaar te stellen. Deze aanbiedingen kunnen worden bekeken en gedownload op een tablet. Dit zijn slechts enkele aspecten die bij het maken van een Magento webshop aan bod komen.

 

Square Design staat klaar om te helpen bij het koppelen van webshops en het integreren van Magento. Met onze expertise en ervaring kunnen we een op maat gemaakte webshop creëren die voldoet aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk ons portfolio voor voorbeelden van succesvolle Magento integratieprojecten.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Ichthus School

Next

Aheco

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK