Drukwerken, Publicaties

Bigi Mama

Project details

Bigi Mama

Magazine ontwerp, 2018 - 2019

Category

Drukwerken, Publicaties

Bij Square Design, reclamestudio gespecialiseerd in magazine ontwerpen in deze regio, begrijpen we het belang van een doordacht ontwerp. Voor het merk Bigi Mama hebben we het Bigi Mama magazine ontwikkeld, dat gericht is op de Afrikaanse markt. Bij het ontwerpen van dit magazine hebben we rekening gehouden met primair kleurgebruik en het gebruik van “zelfgemaakte” fotografie. Geen gelikte foto’s en beelden, maar authentieke beelden die een gevoel van ’thuis’ (Afrika) oproepen, soms zelfs letterlijk vastgelegd met een mobiele telefoon. Indien nodig vullen we dit aan met passende stockfoto’s. De artikelen zijn in het Engels geschreven om een zo breed mogelijke internationale doelgroep aan te spreken. Het magazine wordt gratis verspreid in Europa.

 

Bij het ontwerpen van magazines houden we altijd rekening met de specifieke doelgroep. Het redactionele team van Bigi Mama bestaat uit ervaren professionals met kennis van de markt en een goed begrip van wat er speelt binnen de doelgroep. Dit ‘afro’-team zorgt voor een diversiteit aan onderwerpen die relevant zijn voor de lezers. Elk half jaar kunnen we een nieuw magazine ontwerpen, zodat het altijd actueel en interessant blijft.

 

Naast de gedrukte versie is het Bigi Mama magazine ook beschikbaar als online publicatie. Met tabletpublishing zetten we de pdf om naar een tablet- en internetvriendelijke online versie. Met een duidelijke navigatiestructuur is het online magazine gemakkelijk te bekijken en te lezen. Zo kunnen lezers op een eenvoudige manier genieten van de inhoud en het design, waar ze ook zijn.

 

Bij Square Design begrijpen we dat een goed ontworpen magazine de kracht heeft om lezers te boeien en te binden. Daarom bieden we bij Bigi Mama magazine ook een prijsvraag aan, waarmee we interactie en betrokkenheid van de lezers stimuleren. Zo creëren we een community rondom het merk en het magazine, en versterken we de band met de doelgroep.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij ook een uniek magazine ontwerp dat perfect aansluit bij jouw doelgroep of wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

WoonZo

Next

Mita Zorg

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK