Branding, Design, Logo, Logos

Mita Zorg

Project details

Mita Zorg

Logo ontwerp, 2017 - 2018

Wegens overname domeinnaam te koop.

Category

Branding, Design, Logo, Logos

Wil je je organisatie op een unieke manier positioneren en een professioneel logo ontwerp? Bij Square Design ben je aan het juiste adres! Wij zijn een reclamestudio die gespecialiseerd is in het creëren van unieke positioneringen en het ontwerpen van logo’s om jouw organisatie te laten opvallen. Dit doen we vanuit midden Nederland. Onlangs hebben wij in samenwerking met Mita Zorg een nieuw logo ontworpen dat perfect past bij hun persoonlijke werkwijze en positionering.

 

Mita Zorg heeft ervoor gekozen om een nieuw logo ontwerp te laten maken omdat het oude logo niet langer voldeed aan de eisen van deze tijd. Het nieuwe logo- en huisstijlontwerp zijn tegelijkertijd aan de klant gepresenteerd, inclusief een alternatieve optie. De keuze is gevallen op een afwijkende kleur die niet gebruikelijk is in de zorgsector. Dit is gedaan omdat de doelgroep van Mita Zorg voornamelijk Antilliaans en Spaans georiënteerd is, en warme kleuren hierbij aanspreken.

 

Bij Square Design hebben we het persoonlijke aspect van Mita Zorg vertaald naar het nieuwe logo ontwerp. Het logo toont de harmonie van twee kleuren die naadloos in elkaar overgaan. Mita Zorg zegt niet hoe het moet, maar laat zien hoe het anders kan. Symbolisch staat de ‘M’ van Mita Zorg in het midden van dit streven, waarbij de ‘Mens’ centraal staat. Het nieuwe logo ontwerp is veelzijdig en kan uitstekend worden toegepast op stempels, folies en in 3D.

 

Het logo van Mita Zorg komt veelvuldig voor op diverse communicatiedragers, variërend van de receptiebalie en deurbel tot interne communicatie zoals Word-sjablonen en PowerPoint-presentaties. Bij Square Design hebben we het volledige proces van A tot Z op ons genomen, waarbij we het logo ontworpen en geïmplementeerd hebben.

 

Mita Zorg biedt hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet volledig zelfstandig kunnen functioneren. Dit kan te maken hebben met financiële problemen, psychische klachten, verstoorde relaties, persoonlijke verzorging en meer. Bij Mita Zorg staat oprechte aandacht centraal. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Wat Mita Zorg onderscheidt van anderen, is hun persoonlijke benadering. Ze gaan samen met de cliënten op weg en tonen hoe het anders kan in plaats van te vertellen hoe het moet. De doelgroep van Mita Zorg is voornamelijk Antilliaans en Spaans georiënteerd, en het is belangrijk dat de huisstijl en positionering hierop aansluiten.

 

Mita Zorg biedt op persoonlijke wijze vakkundige zorg in de regio’s van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Onze zorgprofessionals staan klaar om huishoudelijke ondersteuning, verzorgende hulp en opvang aan kinderen en jongeren in crisissituaties te bieden. Daarnaast bieden we professionele ondersteuning aan gezinnen. Als zorgaanbieder werken we in opdracht van gemeenten en woningcoöperaties, die cliënten kunnen aanmelden voor zorg op maat. Ons uiteindelijke doel is dat mensen weer zelfstandig of onder tijdelijke begeleiding kunnen deelnemen aan het maatschappelijke leven. Dit is niet alleen in het belang van de cliënten zelf, maar ook voor onze opdrachtgevers.

 

Bij Square Design begrijpen we het belang van een unieke positionering en een professioneel logo ontwerp. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen zich te onderscheiden met een uniek logo en een sterke positionering!

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en jezelf uniek positioneren met een logo ontwerp? Of voor hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Positionering

Next

Té Tonic

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK