Branding, Design, Packaging, Verpakkingen

Callipo Tuna

Project details

Callipo Tuna

Innovatieve verpakking displaydoos, 2015

Category

Branding, Design, Packaging, Verpakkingen

De importeur van Callipo Tuna, heeft ons benaderd om een verpakkingsontwerp te creëren dat opvalt in kleine ruimtes. Het resultaat is de displaydoos, een innovatieve verpakking bestaande uit een tray met deksel, die gemakkelijk kan worden uitgeklapt om direct reclame te maken voor de retailer. Dit verpakkingsontwerp is met name geschikt voor kleine retailers met beperkte ruimte op hun toonbank.

 

Bij Callipo Tuna worden alleen de beste delen van de tonijn zorgvuldig geselecteerd. De productie vindt plaats in Italië, waar het stoomproces wordt toegepast om de voedingswaarde van de tonijn intact te houden. Deze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is kenmerkend voor het merk Callipo Tuna.

 

De displaydoos, die speciaal is ontworpen om de aandacht te trekken, speelt in op de behoeften van zowel de retailer als de consument. Voor de kleine retailer biedt de compacte verpakking de mogelijkheid om effectief reclame te maken, zelfs met beperkte ruimte. Het gebruiksgemak en de functionaliteit van de displaydoos maken het een handige keuze voor de toonbankpresentatie.

 

Met dit verpakkingsontwerp streeft Callipo Tuna ernaar om de bekendheid van hun Italiaanse tonijnproducten te vergroten en hun aanwezigheid in toko’s te versterken. Door gebruik te maken van opvallende verpakkingen die de aandacht trekken, kunnen ze hun merk effectief promoten en klanten verleiden tot aankoop.

 

Callipo Tuna heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en expertise in tonijnproducten. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en de tonijn wordt zorgvuldig verwerkt om de beste smaak en voedingswaarde te behouden. Met het verpakkingsontwerp van de displaydoos laten ze zien dat ze niet alleen aandacht besteden aan de inhoud, maar ook aan de presentatie en gebruikservaring.

 

Kortom, de importeur van Callipo Tuna heeft ons gevraagd om een verpakkingsontwerp te creëren dat de aandacht trekt in kleine ruimtes. Het resultaat is de displaydoos, een handige en opvallende verpakking die retailers in staat stelt reclame te maken op hun toonbank. Met dit ontwerp wil Callipo Tuna de bekendheid van hun Italiaanse tonijnproducten vergroten en hun aanwezigheid in toko’s versterken. Het merk staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, wat zich vertaalt in hun zorgvuldige selectie en verwerking van tonijn. De displaydoos is een voorbeeld van hun streven naar zowel functionaliteit als aantrekkelijke presentatie.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Epos

Next

McGregor

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK