Design, Drukwerk, Drukwerken

Centrada Woningcorporatie

Project details

Centrada Woningcorporatie

Infographic jaarverslag, 2016 - 2019

Category

Design, Drukwerk, Drukwerken

Infographic voor Jaarverslag Maken – Centrada, Woningcorporatie in Lelystad

 

Bij Centrada, een vooraanstaande woningcorporatie in Lelystad, hecht men veel belang aan transparante en toegankelijke communicatie met al hun belanghebbenden. Daarom hebben we ervoor gekozen om het jaarverslag te verrijken met een prachtige infographic, die door onze reclamestudio Square Design is ontworpen. Deze infographic, gebaseerd op een eerdere opzet uit 2016, biedt een overzicht van onze kerncijfers op een groene, natuurlijke en speelse wijze.

 

Centrada werkt nauw samen met partners in de stad, waaronder bewoners, de gemeente Lelystad en verschillende zorg- en welzijnsinstellingen. Zij streven ernaar concrete afspraken te maken en resultaten te behalen die bijdragen aan de leefbaarheid van wijken en buurten. In dialoog met aanverwante partners leggen zij verantwoording af en houden ze de huurdervereniging, de gemeente en andere betrokkenen op de hoogte van hun inzet en prestaties. Het ontwerp jaarverslag met infographic is een effectief instrument om deze dialoog te ondersteunen en verantwoording af te leggen.

 

Centrada vervult een voorbeeldfunctie in het bevorderen van een schone, veilige en complete woonomgeving. Samen met de bewoners dragen ze bij aan de leefbaarheid door overlast te verminderen en voorzieningen te ontwikkelen op het gebied van onderwijs, welzijn en zorg.

 

De keuze voor het hergebruiken van de eerdere opzet van de infographic uit 2016 is gebaseerd op de positieve ervaringen die ze hebben gehad. Square Design heeft opnieuw samengewerkt met Centrada om deze visueel aantrekkelijke en informatieve infographic te creëren. Het gebruik van groene tinten, geïnspireerd op de natuur, en een speelse vormgeving zorgen ervoor dat de kerncijfers op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Op deze manier blijft Centrada als woningcorporatie toegankelijk en duidelijk communiceren met al hun belanghebbenden.

 

Square Design is een ervaren partner die oplossingen biedt aan meerdere woningcorporaties in de regio. De expertise in het ontwerpen van effectieve infographics sluit perfect aan bij een behoefte om complexe informatie op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren.

 

Als u op zoek bent naar een professioneel ontworpen infographic voor uw jaarverslag, bent u bij Square Design aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij kunnen bijdragen aan uw succesvolle communicatie.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Bigi Mama

Next

BSQ Cosmetics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK