Branding, Design, Logo, Logos

Office Centre Beheer

Project details

Office Centre Beheer

Logo- en huisstijl-ontwerp, 2020

Category

Branding, Design, Logo, Logos

Bij Square Design, reclame-/ontwerpstudio gespecialiseerd in huisstijl-ontwerp en het creëren van nieuwe huisstijlen, hebben we onlangs een nieuw logoconcept ontwikkeld voor Office Centre Beheer. Als dé plek voor kantoorartikelen en -oplossingen begrijpen wij als geen ander wat ondernemers nodig hebben. En geloof ons, dat is heel wat! Daarom hebben wij alles in huis wat je als ondernemer nodig hebt, variërend van inkt en kantoormeubilair tot elektronica zoals laptops, printers en papierversnipperaars. Bovendien bieden wij ook drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning aan. Bij Square Design zorgen we ervoor dat jouw huisstijl perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

 

Bij het ontwerpen van het nieuwe logo voor Office Centre Beheer hebben we het concept benadrukt dat print en online nog altijd met elkaar verbonden zijn, en dit hebben we op een moderne manier gevisualiseerd. Het logo is iconisch en toont de ‘on/off-switch’. Samen met de slogan “all•on office” komen de letters O & C op harmonieuze wijze samen. Dit zorgt voor een krachtige en herkenbare uitstraling die de verbinding tussen het fysieke kantoor en de digitale wereld weerspiegelt.

 

Office Centre is een belangrijke speler op het gebied van kantoorartikelen en -oplossingen. Het bedrijf begrijpt de behoeften van ondernemers en biedt een breed scala aan producten en diensten om aan die behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar inkt, kantoormeubilair of technische ondersteuning, Office Centre Beheer heeft het allemaal. Bovendien bieden ze ook oplossingen op het gebied van drukwerk, frankeer- en verzending, waardoor ze een one-stop-shop zijn voor alle kantoorbehoeften.

 

Bij Square Design begrijpen we het belang van een sterke huisstijl die de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met jou samen om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen die perfect past bij de waarden en visie van jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe huisstijl consistent wordt toegepast op al je marketingmaterialen, waardoor je een professionele en herkenbare uitstraling hebt. Met onze expertise in huisstijl-ontwerp helpen we jou om je merk te versterken en je te onderscheiden van de concurrentie.

 

Als je op zoek bent naar een nieuw logo of een complete herziening van je huisstijl, neem dan contact op met Square Design. Ons team staat klaar om jou te helpen bij het creëren van een huisstijl die indruk maakt en jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Wij begrijpen dat jouw huisstijl essentieel is voor het succes van je bedrijf, en we streven ernaar om het perfecte ontwerp te leveren dat jouw merk representeert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met huisstijl-ontwerp en het creëren van een nieuwe huisstijl die jouw bedrijf laat opvallen.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en sleeves? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

033 in Actie

Next

Elga de Brave Uitvaartzorg

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK