Branding, Design, Huisstijlen

Concept huisstijl- en logo ontwerp

Project details

Concept

Huisstijl- en logo ontwerp

Category

Branding, Design, Huisstijlen

Bij een toonaangevende Nederlandse IT-verlener, die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Europese markt voor de verhuur van datacenter hard- en software en services, heeft Square Design een op maat gemaakt huisstijl- en logo ontwerp -in concept- gerealiseerd. Het laten maken van een professionele huisstijl en logo ontwerp is van essentieel belang om de identiteit van het bedrijf te versterken en de communicatie met klanten te optimaliseren.

 

De IT-verlener levert op maat gemaakte IT-oplossingen via strategische partners aan diverse organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ze bieden flexibele tijdelijke oplossingen voor IT Storage, Server en Networking, met een verhuurperiode die varieert van één week tot 3 jaar of zelfs langer. Met de mogelijkheid tot opschalen en afschalen kunnen ze voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten.

 

Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft de IT-verlener een sterke reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van IT-verhuur. Ze hebben officiële demopoolpartnerships verworven met gerenommeerde merken zoals Dell EMC, Lenovo, HPE, Cisco, Oracle en IBM. Dankzij deze duurzame samenwerking kunnen ze hun partners voorzien van de nieuwste technologieën op elke gewenste locatie. Met een uitgebreide voorraad zijn ze in staat om binnen 24 uur verschillende configuraties te leveren. De waarde van hun verhuurpool bedraagt ongeveer 10 miljoen euro, waarbij alle apparatuur grondig wordt getest, geconfigureerd en gepre-installeerd. Daarnaast bieden ze hooggekwalificeerde engineers die graag assisteren bij de installatie en de-installatie van de gehuurde producten op locatie.

 

Het huisstijl- en logo ontwerp van de IT-verlener is zorgvuldig vormgegeven om de professionaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf te benadrukken. Met een opvallend logo en een consistente huisstijl in al hun communicatie-uitingen, creëert het concept een herkenbare en professionele uitstraling die aansluit bij marktleiderschap en expertise.

 

Het laten maken van een op maat gemaakte huisstijl en logo ontwerp is van cruciaal belang voor. Het concept versterkt merkidentiteit en vergroot de herkenbaarheid. Met een sterk logo en een doordachte huisstijl straalt het concept ontwerp vertrouwen uit naar de belanghebbenden, en benadrukt een positie als belangrijke speler in de Europese markt.

 

Kortom, het concept is een op maat gemaakt huisstijl- en logo ontwerp. Met een focus op flexibele IT-oplossingen op maat en strategische partnerschappen met toonaangevende merken in diverse sectoren.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Concept logo ontwerp
Concept logo ontwerp
Share on
Previous

Truienwinkel

Next

Patricia Weijman

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK