Branding, Design, Packaging, Verpakkingen

Bigi Mama

Project details

Bigi Mama

Verpakkingslabels, 2018

Category

Branding, Design, Packaging, Verpakkingen

Bigi Mama, een vooraanstaand private label voor Afrikaanse producten, heeft een opvallend nieuw ontwerp ontwikkeld voor hun verpakkingslabels van bouillonblokjes. Deze hoogwaardige verpakkingen zijn speciaal ontworpen om de bouillonblokjes (cubes) te verpakken, met elk een eigen uniek private stickerlabel dat perfect past bij de drie heerlijke smaken: garnaal, kip en ‘all purpose’ kruiden aroma. Met de verpakkingslabels van Bigi Mama wordt alle essentiële informatie duidelijk en aantrekkelijk weergegeven, waardoor uw producten eruit springen.

 

Bij Bigi Mama begint het ontwerpproces van de verpakkingslabels met het creëren van een gestructureerd sjabloon. In nauwe samenwerking met de producent worden de technische specificaties grondig doorgenomen, zodat de labels op de juiste manier plat, uitgerekt, gekromd of gelabeld kunnen worden aangebracht, afhankelijk van de toepassing en het product. Vervolgens wordt het sjabloon gebruikt als basis voor het grafische ontwerp en de visuele invulling van de labels. Hierbij worden illustraties, tekst, barcodes en alle vereiste informatie geïntegreerd, waarbij elk label een unieke uitstraling krijgt die perfect aansluit bij de betreffende smaakvariant.

 

Met de hoogwaardige verpakkingslabels is Bigi Mama verzekerd van een aantrekkelijke en functionele presentatie van bouillonblokjes. De labels zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, en dragen bij aan een professionele uitstraling van het product. Daarnaast voldoen ze aan alle wettelijke verplichtingen voor het vermelden van de benodigde informatie op de verpakking.

 

Bigi Mama begrijpt als private label de behoeften en smaken van haar klanten. Met dit nieuwe ontwerp voor de verpakkingslabels creëren ze niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar versterken ze ook de merkidentiteit van Bigi Mama. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze hoogwaardige verpakkingslabels en geef uw verpakkingslabels de presentatie die ze verdienen.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Jongerius

Next

Besseling Administratie Services

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK