Design, Logo, Logos

AutoXL63

Project details

AutoXL63

Logo ontwerp, signing, 2023

Category

Design, Logo, Logos

AutoXL63 is de absolute expert op het gebied van tweedehands autoverkoop. Als een gloednieuw bedrijf was het tijd voor een fris en opvallend en groots logo. Ons ontwerp houdt rekening met verschillende belangrijke aspecten, zoals leesbaarheid, toepasbaarheid op diverse oppervlakken en een krachtige visuele uitstraling met speelse elementen. Het logo combineert drie essentiële concepten: ‘Auto’, ‘XL’ (Extra Large) en ’63’ (een provinciale regio). In dit ontwerp hebben we de ‘XL’ van ‘Extra Large’ op een prominente manier benadrukt, samen met de associaties van auto’s en autoverkoop. De toevoeging van ’63’ verwijst naar de provincie in Turkije waar de eigenaren hun ‘roots’ hebben liggen.

 

Dit kenmerkende typografische logo is zowel in zwart-wit als in kleur te gebruiken. De kleur oranje verwijst uiteraard naar Nederland. Bij het ontwerp hebben we ervoor gezorgd dat het logo op verschillende ondergronden kan worden toegepast, zowel positief op een witte ondergrond als diapositief op een donkere ondergrond.

 

Voor de diverse accessoires van auto’s, zoals velgen en andere benodigdheden, hebben we grote banners en doeken gemaakt om de promotie van deze accessoires extra kracht bij te zetten.

 

De ondernemers van AutoXL63 hebben uitgebreide ervaring in hun vakgebied, wat duidelijk naar voren komt op diverse communicatiematerialen, zoals vlaggen, banieren, pinnen, stickers en signing, waaronder de belettering van het bord op het pand. Square Design heeft al deze communicatiedragers met zorg gerealiseerd, met oog voor detail en de wensen van AutoXL63.

 

Bij Square Design begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven in de autoverkoopsector. Onze ervaring stelt ons in staat om doeltreffende visuele communicatie te creëren die aansluit bij het klantprofiel van AutoXL63. Of het nu gaat om het ontwerpen van een groots logo, aantrekkelijke banners en doeken, het creëren van herkenbare belettering voor het pand of het ontwikkelen van een opvallend logo dat de grootsheid van AutoXL63 weerspiegelt, wij leveren resultaten waar onze klanten trots op kunnen zijn.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of drukwerk? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Solar Charged Solutions

Next

Terberg Kinglifter

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK