Design, Drukwerk, Logo, Logos

Hello You

Project details

Hello You

Logo ontwerp, 2012

Category

Design, Drukwerk, Logo, Logos

Bij Square Design zijn we gespecialiseerd in het maken van nieuwe logo’s en het ontwerpen van stijlvolle communicatie. We begrijpen het belang van een goed ontworpen logo en communicatie voor Hello You, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking helpt tegen eenzaamheid. Ons doel is om een nieuw logo te ontwerpen dat perfect past bij de missie van Hello You en een stijlvolle uitstraling heeft.

 

Het ontwerp van het nieuwe logo is gebaseerd op een symbolische handreiking naar de medemens. De twee elementen vormen samen een hart dat staat voor de betrokkenheid van Hello You bij de samenleving en het streven naar verbinding. Met dit logo willen we de ontmoeting tussen mensen van Hello You visueel vertegenwoordigen.

 

Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een stijlvol communicatie-ontwerp die de waarden en doelstellingen van Hello You weerspiegelt. Of het nu gaat om flyers, brochures, posters of digitale media, ons team zal ervoor zorgen dat alle communicatiemiddelen consistent en aantrekkelijk zijn. Door een professionele uitstraling te creëren, kan Hello You effectief communiceren met hun doelgroep en hun impact vergroten.

 

Hello You heeft een uniek klantprofiel als organisatie die mensen met een verstandelijke beperking helpt tegen eenzaamheid. Ze streven ernaar om mensen met elkaar in contact te brengen en een gevoel van verbondenheid te creëren. Het ontwerp van het logo en de communicatie moet deze waarden weerspiegelen en de doelgroep aanspreken.

 

Bij Square Design begrijpen we het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het gebruik van relevante zoekwoorden zorgen ervoor dat deze zoekwoorden geïntegreerd zijn in de content om de vindbaarheid van Hello You te vergroten.

 

Laat Square Design uw partner zijn bij het ontwerpen van een nieuw logo en stijlvolle communicatie voor Hello You. Samen zullen we ervoor zorgen dat uw organisatie zich onderscheidt, haar missie krachtig communiceert en een positieve impact heeft op de mensen die u helpt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw ontwerpbehoeften.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Logo ontwerp
Share on
Previous

Flex Uitzendwerk

Next

Krant ontwerpen

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK