Design, Logo, Logos

Lionsclub

Project details

Lionsclub Nijkerk

Benefiet logo

Category

Design, Logo, Logos

Square Design is een toonaangevende reclamestudio die gespecialiseerd is in het maken van logo ’s voor goede doelen en benefietevenementen. In nauwe samenwerking met Lionsclub Nijkerk heeft Square Design een diversiteit aan logo’s ontworpen en gemaakt voor verschillende projecten, waaronder de jaarlijks terugkerende Nijkerkse PubQuiz. Deze PubQuiz, voorheen onderdeel van Het Glazen Huys in Nijkerk, is een succesvol benefietevenement waar Square Design graag haar expertise inzet. Als betrokken lid van serviceclub Lionsclub Nijkerk dragen ze actief bij aan fundraising voor goede doelen. Naast het gratis maken van logo’s, hebben ze ook de flyers voor deze evenementen ontworpen en laten drukken.

 

Het gratis maken van logo’s voor goede doelen is een dienst die Square Design graag aanbiedt. Ze begrijpen het belang van sterke visuele identiteit bij het promoten van benefietevenementen. Voor de Nijkerkse PubQuiz, Proef de Herfst en BingoShow hebben ze vrijwillig hun expertise ingezet om unieke logo’s te ontwerpen die de essentie van deze evenementen weerspiegelen. Daarnaast hebben ze ook gezorgd voor de professionele opmaak van flyers, waardoor de boodschap van de evenementen effectief wordt gecommuniceerd.

 

Als u op zoek bent naar een reclamestudio die gespecialiseerd is in het maken van logo’s voor benefietevenementen, dan is Square Design de juiste keuze. Met hun ervaren ontwerpers en hun betrokkenheid bij fundraising voor goede doelen, kunnen ze uw evenement visueel versterken en uw boodschap effectief overbrengen.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Lionsclub

Next

BingoShow

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK