Design, Logo, Logos

Reliable-IT Services

Project details

Reliable-IT Services

Logo ontwerp, huisstijl ontwerp, 2023

Category

Design, Logo, Logos

Rely is dé marktleider op het gebied van ICT-diensten voor het notariaat en de advocatuur. Sinds juli 2022 maken zowel Rely als Managed-IT deel uit van de FutureProof Group en gaan ze gezamenlijk verder onder de naam Reliable-IT Services BV. Hun gezamenlijke focus ligt volledig op hoogwaardige ICT-diensten, waaronder netwerken, managed WIFI en telefonie. Door het fuseren en vernieuwen van activiteiten te ondersteunen, heeft Square Design de opdracht gekregen om een nieuwe huisstijl en een nieuw logo te ontwikkelen.

 

Het nieuwe logo bestaat uit twee schakels die in elkaar grijpen, symbolisch voor de samenvoeging van vooraanstaande bedrijven. Het behoud en de versterking van de marktpositie van beide bedrijven staan hierbij centraal. Uit onderzoek is gebleken dat de kleuren oker en paars uniek zijn binnen deze sector. Daarom hebben we gekozen voor deze kleurstelling.

 

Overgangsfase

We hebben echter rekening gehouden met een ‘overgangsfase’, waarin beide bedrijven geleidelijk overgaan naar de nieuwe organisatie. Daarom is de introductie van het logo afgestemd op de huidige kleuren (rood en blauw), zodat het duidelijk is voor alle betrokken partijen dat Rely en Managed-IT uiteindelijk zullen opgaan in Reliable-IT Services.

 

Het nieuwe logo is toegepast op de meest voorkomende elementen van de huisstijl. We zijn ons ervan bewust dat de huisstijl in de loop van de tijd zal worden aangepast. Square Design heeft flexibele oplossingen aangedragen om de kosten beheersbaar en inzichtelijk te maken tijdens dit proces.

 

Uiteindelijk zal de samenvoeging van de organisaties plaatsvinden, waarbij de bedrijven zich blijven richten op activiteiten en producten die hun positie als marktleider in de ICT-branche voor het notariaat en de advocatuur versterken. Dit zorgt voor continuïteit en binding binnen deze specifieke marktsegmenten.

 

Ook de website (Rely) voldeed niet langer aan de vereisten. Het ontbrak aan een flexibel Content Management Systeem (CMS), waardoor het beheren van de actualiteit(en) niet meer up-to-date was. Met de nieuwe website is onder andere een toegankelijk CMS geïmplementeerd, waardoor het beheer van de website eenvoudiger en efficiënter is geworden.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of drukwerk? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Rely.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK