Video

Bruid Media

Project details

Bruid Media

BFFA Animatie Video, 2018-2019

Category

Video

Als regionaal reclamestudio begrijpt Square Design het belang van het creëren van impactvolle reclame animatie video’s. Met behulp van geavanceerde software, zoals After Effects en Adobe Premiere, hebben onze ervaren ontwerpers animaties gemaakt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We leveren ook diverse bestandsformaten om aan de specifieke eisen van verschillende promotionele toepassingen te voldoen.

 

Een van onze opvallende projecten is de animatievideo voor de Bruidsfoto en Film Award (BFFA). Animatievideo’s lenen zich uitstekend voor presentaties en nominaties, waarbij geluid en beeld elkaar versterken en een krachtige emotie en beleving van de boodschap teweegbrengen. Elk jaar maakt Square Design een animatievideo voor de BFFA, waarbij we de genomineerde inzendingen niet versnijden. In plaats daarvan selecteren we 15 seconden van elke inzending en zetten we ze in een boeiende presentatie. Tijdens de uitreiking biedt de animatievideo een vlot overzicht van de vijf genomineerde inzendingen, waardoor het evenement nog memorabeler wordt.

 

Bruidmedia, het bedrijf achter de organisatie van de BFFA, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en publiceren van media voor bruidsparen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Naast het bekende Bruid & Bruidegom Magazine, brengt Bruidmedia jaarlijks diverse themaspecials uit en organiseert het evenementen zoals de BFFA. Als partner van Bruidmedia zorgt Square Design ervoor dat de animatievideo’s een waardevolle toevoeging zijn aan dit prestigieuze evenement.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Bruid Media

Next

Lionsclub

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK