Design, Drukwerk, Drukwerken, Online publishing, Publicaties

Baum Kapital

Project details

Baum Kapital

Brochures en whitepapers, 2015-2022

Category

Design, Drukwerk, Drukwerken, Online publishing, Publicaties

Voor Baum Kapital GmbH, een specialist in bosbouwprojecten in Europa, werd ons creatieve reclamebureau gevraagd om brochures te ontwerpen die aan verschillende eisen zouden voldoen. We hebben een stramien gecreëerd dat niet alleen gemakkelijk vertaalbaar is, maar ook geschikt is voor online gebruik en eenvoudig kan worden omgezet naar private labels.

 

Als ervaren reclamebureau begrijpen we het belang van effectieve communicatie via brochures en whitepapers. We hebben daarom een ontwerpaanpak ontwikkeld die volledig aansluit bij de behoeften van Baum Kapital. Ons stramien voor de brochures is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende talen, zodat de boodschap van het bedrijf wereldwijd kan worden verspreid.

 

Daarnaast hebben we ook rekening gehouden met de groeiende digitale behoeften van onze klant. Onze brochures zijn geschikt voor online gebruik, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld op websites, sociale media en andere online kanalen. Op deze manier kan Baum Kapital een breder publiek bereiken en hun boodschap effectief overbrengen.

 

Bovendien hebben we de flexibiliteit ingebouwd om de brochures eenvoudig om te zetten naar private labels. Een eigen private label biedt Baum Kapital de mogelijkheid om samen te werken met specifieke tussenpersonen en hun branding verder te versterken.

 

Als toegewijd creatief reclamebureau zijn we trots om samen te werken met Baum Kapital en hen te ondersteunen bij hun marketinginspanningen. Ons doel is om hoogwaardige brochures en whitepapers te leveren die de boodschap van Baum Kapital op een effectieve en overtuigende manier overbrengen.

 

Ontdek hoe ons creatieve reclamebureau jou kan helpen bij het creëren van aansprekende brochures en whitepapers. Bezoek onze website op xxxx voor meer informatie en om ons portfolio te bekijken.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Conqare

Next

Jongerius

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK