Design, Drukwerk, Logo, Logos

BingoShow

Project details

Lionsclub Nijkerk

Logo ontwerp, 2018

Category

Design, Drukwerk, Logo, Logos

Square Design is een gerenommeerde reclamestudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van unieke logo’s. In nauwe samenwerking met Lionsclub Nijkerk heeft Square Design een uitgebreid scala aan logo’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoeften van de organisatie.

 

Voor het jaarlijks terugkerende benefietevenement, de Bubbels en BingoShow, wilde Lionsclub Nijkerk een eigen logo laten ontwerpen. Square Design heeft daarop een speciale tafelprijs geïntroduceerd: “Ontwerp je eigen logo”. Als betrokken lid van serviceclub Lionsclub Nijkerk zet Square Design zich actief in voor fundraising en goede doelen. Het ontwerpen van logo’s voor dit soort evenementen is een dienst die ze graag aanbieden. Naast het ontwerp van het logo hebben ze ook gezorgd voor de professionele opmaak van de flyers, die na het ontwerpen direct gedrukt zijn.

 

Het aanbieden van “Ontwerp je eigen logo” als tafelprijs is een unieke en waardevolle bijdrage die Square Design levert aan de Bubbels en BingoShow, evenals aan andere evenementen zoals Proef de Herfst. Ze begrijpen het belang van een sterke visuele identiteit en willen hun klanten de mogelijkheid bieden om een logo te hebben dat volledig aansluit bij hun eigen stijl en merk.

 

Als u op zoek bent naar een reclamestudio die u kan helpen bij het ontwerpen van uw eigen logo, dan is Square Design de ideale partner. Met hun expertise en betrokkenheid bij fundraising voor goede doelen, zullen ze ervoor zorgen dat uw logo opvalt en uw boodschap effectief wordt gecommuniceerd.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Lionsclub

Next

Van Brug Boeken

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK