Campagne, Drukwerk, Packaging, Verpakkingen

Té Tonic

Project details

Té Tonic

DM-campagne, Direct Mailing, 2018 - 2019

Category

Campagne, Drukwerk, Packaging, Verpakkingen

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en de verkoop van jouw product te stimuleren? Bij Square Design, reclame-/ontwerpstudio, zijn we gespecialiseerd in direct marketing mailings en DM-campagnes die jouw boodschap direct bij de juiste doelgroep brengen. Onlangs hebben we samengewerkt met Té Tonic, een nieuwkomer op de Nederlandse markt, om een reeks direct marketing mailings te creëren die gericht waren op het bevorderen van de omzet in de minibars van hotelkamers.

 

Bij Square Design gaan we altijd uit van de bestaande maatvoering van (promo)dozen om de kosten beheersbaar te houden. We hebben een aangepaste deksel ontworpen die perfect past bij de doos en tegelijkertijd de inhoud van het product onthult: de verpakking van Té Tonic. Om de direct mailing extra impact te geven, hebben we diverse materialen toegevoegd, zoals een instructieboekje, deurhanger, tentkaart, brief en een mogelijkheid om (online) te bestellen. Op deze manier bieden we een complete en functionele direct marketing ervaring aan de ontvangers.

 

Direct marketing mailings zijn een krachtige manier om jouw boodschap rechtstreeks bij de juiste doelgroep te krijgen. Square Design heeft in opdracht van Té Tonic verschillende direct marketing mailings ontworpen en vormgegeven om de bekendheid en verkoop van hun exclusieve product te vergroten. Met de diverse Botanical Té-zakjes kunnen liefhebbers van gin-tonic hun eigen perfecte mix creëren, afgestemd op de smaak van het moment. Elk zakje is zorgvuldig verpakt om de unieke aroma’s te behouden. Het assortiment van Té Tonic wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe smaken om de ervaring van de klanten te blijven vernieuwen.

 

Bij Square Design begrijpen we het belang van een doelgerichte en visueel aantrekkelijke DM-campagne. Onze direct marketing mailings zijn specifiek ontworpen om de aandacht van de ontvangers te trekken en hen te overtuigen van de unieke smaakervaring van Té Tonic. We combineren creativiteit met strategie om een effectieve en meetbare campagne op te zetten die de omzet in de minibars van hotelkamers daadwerkelijk verhoogt.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil je ook een succesvolle DM-campagne en direct mailing opzetten om jouw product of dienst te promoten? Of voor hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Té Tonic

Next

Boekomslag

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK