Branding, Design, Huisstijlen

Corporate Identity

Project details

Besseling Administratie Services

Corporate Identity, 2013

Category

Branding, Design, Huisstijlen

Het Corporate Identity ontwerp speelt een cruciale rol bij het overbrengen van de communicatie van een organisatie en het uitstralen van vertrouwen. Bij Besseling Administratie Services is dit ontwerp zorgvuldig vormgegeven door Square Design, waarbij kleur, tekst, lettertype, maatvoeringen en verhoudingen allemaal bijdragen aan de totale beleving van de organisatie richting belanghebbenden.

 

Als onderdeel van hun vernieuwde visie heeft Besseling Administratie Services ook het Corporate Identity ontwerp aangepakt. De klant staat centraal in deze visie, waarbij het administratiekantoor streeft naar een volledige ontzorging bij administratieve vraagstukken. Square Design heeft het ontwerp van de Corporate Identity gebaseerd op deze herziene visie onder handen genomen, zodat het perfect aansluit bij de gewenste uitstraling.

 

Besseling Administratieservices BV is een toonaangevend full-service administratiekantoor in Nieuwegein, gespecialiseerd in het verwerken van administratie, salarisadministratie en payrolling. Voorafgaand aan de verhuizing heeft het kantoor een grondige herkenningsscan (ReclameAPK) uitgevoerd om ervoor te zorgen dat hun identiteit optimaal tot uiting komt. Een conceptuele benadering heeft de invalshoek bepaald voor het ontwerp van de Corporate Identity. Het logo bevat gefragmenteerde vormen die verwijzen naar de verschillende disciplines binnen het administratiekantoor. Het motto van Besseling Administratieservices BV is het centraal stellen van de klant(en) en de ‘Services’ die zij bieden. Als ultieme representatie van hun visie is het beeldmerk van ‘het constructieve ei’ ontworpen en komt dit herhaaldelijk terug in de achtergrond van hun communicatie-uitingen. De huisstijl is stapsgewijs geïmplementeerd en voldoet aan de communicatie-eisen van 2013 en daarna.

 

Binnen het Corporate Identity ontwerp van Besseling Administratieservices BV vallen verschillende elementen, zoals stationery (handelsdrukwerk), banners, autobelettering, relatiegeschenken, premiums, bewegwijzering, website-ontwerp, verslagen en uitnodigingen. Ze begrijpen dat elk aspect van de corporate identity bijdraagt aan een consistente en professionele uitstraling naar klanten en belanghebbenden.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Relatiegeschenken en premiums

Next

Nieuw logo Besseling

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK