Branding, Design, Huisstijlen, Logo, Logos

Corporate Design

Project details

FST Warehousing

Corporate Design, 2020 - 2022

Category

Branding, Design, Huisstijlen, Logo, Logos

Als het gaat om het verzorgen van zendingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten, is FST Group de naam waar je op kunt vertrouwen. Of het nu gaat om frequente zendingen of grote aantallen, bij FST krijgt elke klant en elke pallet dezelfde aandacht, dezelfde prijs en garantie, volledig verzekerd én altijd binnen twee dagen bezorgd. We begrijpen dat het draait om de klant en hun palletzendingen.

 

FST had de wens om alle divisies te combineren tot één geheel en deze een uniforme stijl te geven. Square Design heeft deze opdracht vormgegeven aan de hand van het Corporate Design concept ‘connect-the-dots’. Van ‘A naar B’, maar dan volgens FST. Elke divisie heeft een eigen kleurstelling gekregen, terwijl de overkoepelende identiteit behouden blijft.

 

Bij Square Design richten we ons op het creëren van een consistente visuele identiteit en het ontwikkelen van opvallende marketingmaterialen, zodat jouw merk opvalt en wordt herkend door jouw doelgroep. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, verpakking, brochure, flyer, poster, website of sociale media graphics, ons team van creatieve professionals streeft ernaar om jouw merk zo lang mogelijk in beeld te laten zijn bij jouw klanten.

 

Onze filosofie en visie zijn gebaseerd op de kracht van visuele communicatie en de voordelen die een sterk merk met zich meebrengt. Door jouw Corporate Design visueel te versterken, vergroot je niet alleen de herkenbaarheid en loyaliteit van jouw klanten, maar versterk je ook jouw positie in de markt en verbeter je jouw concurrentiepositie.

 

Een belangrijk aspect van een consistente en herkenbare uitstraling van jouw bedrijf is een Corporate Identity ontwerp. Ons team van experts ontwerpt een huisstijl (Corporate Design) die perfect past bij jouw organisatie en zorgt voor directe herkenning. De huisstijl omvat onder andere briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Met een herkenbare huisstijl straalt jouw bedrijf professionaliteit uit.

 

Naast het ontwerpen van een huisstijl bieden wij ook professionele drukwerkservices aan. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten drukwerk, zoals flyers, brochures en posters. Wij verzorgen het volledige proces, van vormgeving tot drukwerk en afwerking. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en weet je zeker dat het drukwerk betaalbaar blijft. Bij Square Design streven we ernaar om jouw bedrijf een sterke en herkenbare uitstraling te geven.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en jezelf uniek positioneren met een logo ontwerp? Of voor hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Boekomslag

Next

Celia’s Beauty & Feet Salon

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK