Campagne, Design, Drukwerk, Drukwerken

Pro21

Project details

Pro21

Campagne gemeenteraad, 2014, 2018, 2022

Category

Campagne, Design, Drukwerk, Drukwerken

PRO21, de progressieve lokale politieke partij in de gemeente Nijkerk, bestaande uit GroenLinks, Partij van de Arbeid en D66, heeft een ambitieuze campagne ontwikkeld om hun progressieve geluid in Nijkerk te laten horen. Het campagne ontwerp is gericht op het vergroten van de bekendheid en betrokkenheid van de inwoners van Nijkerk bij PRO21.

 

PRO21, voorheen bekend als Vereniging PROgressief21, werd opgericht in 1999 met als doel om samen te werken aan een progressieve toekomst voor de gemeente Nijkerk. De partij vertegenwoordigt de belangen van haar leden en streeft naar een sociaal rechtvaardige, duurzame en inclusieve samenleving.

 

Het campagne ontwerp van PRO21 richt zich op het aantrekken van nieuwe leden en het vergroten van de betrokkenheid van kiezers die niet direct zijn aangesloten bij een van de drie partijen, maar wel het belang erkennen van een progressieve vertegenwoordiging in de gemeenteraad. Door lid te worden van de PvdA, GroenLinks of D66 in de gemeente Nijkerk, worden kiezers automatisch lid van PRO21 en dragen ze bij aan het progressieve geluid in de lokale politiek.

 

De campagne van PRO21 omvat verschillende communicatiedesigns en strategieën om hun boodschap effectief over te brengen. Met behulp van aantrekkelijk visueel ontwerp en doelgerichte communicatiekanalen willen ze de aandacht trekken van potentiële leden en kiezers. Door middel van online en offline activiteiten willen ze de betrokkenheid vergroten en de gemeenschap informeren over hun progressieve standpunten en beleidsvoorstellen.

 

PRO21 zet zich in voor een open en transparante politiek, waarbij de stem van de inwoners van Nijkerk centraal staat. Ze streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijke kansen en rechten heeft. Met hun campagne ontwerp en communicatie-inspanningen willen ze de dialoog aangaan met de inwoners van Nijkerk en hen betrekken bij de politieke besluitvorming.

 

Kortom, PRO21 heeft een krachtige campagne ontwikkeld om het progressieve geluid in de gemeente Nijkerk te laten horen. Met hun communicatie ontwerp en strategieën streven ze ernaar om de betrokkenheid van inwoners te vergroten en hen te informeren over hun progressieve standpunten. Door middel van een doelgerichte campagne willen ze een sterke vertegenwoordiging in de gemeenteraad realiseren en bijdragen aan een inclusieve en rechtvaardige samenleving in Nijkerk.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Gemeenteraadsverkiezingen
Share on
Previous

Van der Goot

Next

Truienwinkel

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK