Online publishing, Publicaties

Aheco

Project details

Aheco

Online catalogus, 2018-2022

Category

Online publishing, Publicaties

Bij Square Design, reclamestudio in de regio Amersfoort en gespecialiseerd in het creëren van unieke en effectieve marketingmaterialen, begrijpen we het belang van een strakke vormgeving en een snelle online beleving. Daarom bieden wij bladerbare PDF’s en online magazines aan die zorgen voor een vertrouwde leeservaring, waarbij de informatie altijd en overal toegankelijk is. Als u op zoek bent naar een professionele manier om uw boodschap snel en overzichtelijk te presenteren, dan is een bladerbare PDF de ideale keuze.

 

Onze bladerbare PDF’s en online magazines zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek. We vermijden onnodige elementen zoals omvouwbare hoeken en afleidende content, zodat uw publicatie er strak en clean uitziet. Bovendien vermijden we het gebruik van “gratis” softwaretoepassingen met onbetrouwbare watermerken en reclames van derden. Bij Square Design zorgen we ervoor dat uw bladerbare PDF snel laadt op zowel mobiele apparaten als pc’s, waardoor de leeservaring geoptimaliseerd wordt.

 

Een van onze tevreden klanten, Aheco African Food en Cosmetics, heeft gebruik gemaakt van onze bladerbare PDF-oplossing voor hun online catalogus. Met maar liefst 132 pagina’s aan productassortiment wilden ze ervoor zorgen dat hun klanten gemakkelijk door hun aanbod konden bladeren. Onze bladerbare PDF bood de perfecte oplossing, met snelle laadtijden en een intuïtieve navigatie. Bovendien hebben we dezelfde technologie toegepast op hun actiefolders, die periodiek worden uitgebracht. Op deze manier konden ze hun boodschap snel en overzichtelijk presenteren aan hun doelgroep.

 

Bij Square Design begrijpen we ook het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het gebruik van relevante keywords om uw online vindbaarheid te vergroten. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze tekst geoptimaliseerd is voor de keywords “bladerbare PDF” en “online magazine”. We hebben onze kennis en ervaring op het gebied van SEO toegepast om ervoor te zorgen dat deze tekst de hoogst mogelijke vindbaarheid heeft.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze bladerbare PDF’s en online magazines kunt u uw doelgroep bereiken met een professionele en gebruiksvriendelijke presentatie.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Bosal ECI

Next

Aheco

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK