Beletteringen, Design, Signing

Aheco SIAL

Project details

Aheco

SIAL Food Expo, 2016

Category

Beletteringen, Design, Signing

Bent u op zoek naar professionele standbouw en aankleding voor uw standruimte op een beurs? Square Design biedt expertise in het ontwerpen, inrichten en aankleden van stands die uw ruimte transformeren en uw merk op de juiste manier presenteren. Wij begrijpen het belang van het ontzorgen van onze klanten en streven ernaar om de opbouw en afbouw van de stand zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

Voor de SIAL 2016 in Parijs heeft Aheco ons gevraagd om de standbouw aankleding op zich te nemen. Ons ontwerp is specifiek gericht op het ontzorgen van de klant. Met behulp van eenvoudige middelen hebben we de stand ter plaatse ingericht, waardoor de klant zelf toezicht kan houden op de afbouw. We maken gebruik van slimme ontwerpen en montage van materialen, zoals makkelijk afneembare stickers en oprolbare roll-banners van groot formaat.

 

Onze standbouw aankleding wordt ter plaatse ingevuld voor de EXPO. We begrijpen dat de ruimte vaak standaard is, maar met onze expertise kunnen we de ruimte transformeren tot een opvallende en aantrekkelijke stand die de aandacht trekt van bezoekers. Binnen Aheco worden verschillende merken gevoerd, en op deze internationale beurs, SIAL in Parijs, krijgen al deze merken de gelegenheid om zich te presenteren.

 

Voor elk merk hebben we afneembare stickers ontwikkeld die op de wanden van de stand kunnen worden geplaatst. Dit stelt de klant in staat om eenvoudig elementen toe te voegen of te verwijderen. We streven ernaar om de afbouw zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, zodat de klant zelfstandig het een en ander kan demonteren en inpakken.

 

Bij Square Design staan we bekend om onze kwalitatieve standbouw en aankleding. We creëren stands die opvallen en uw merk op de juiste manier vertegenwoordigen. Ons team van experts staat klaar om uw specifieke wensen en eisen te bespreken en een op maat gemaakte standruimte aankleding te realiseren die perfect aansluit bij uw behoeften.

 

Voor hoogwaardige standruimte aankleding voor uw volgende beursdeelname, neem contact op met Square Design. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk ons klantprofiel op de website voor een voorbeeld van ons werk.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Aheco Alimentaria

Next

Bigi Mama

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK