Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Terberg Kinglifter

Project details

Terberg Kinglifter

3D, Illustratie, documentatielijn, 2023

Category

Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Square Design is een reclame-/ontwerp studio, werkzaam in omgeving Utrecht en is gespecialiseerd in het verwerken van 3D-tekeningen en het creëren van indrukwekkende illustraties (3D ontwerp en illustraties). Onze expertise stelt ons in staat om uw complexe 3D-constructietekeningen tot leven te brengen en ze op een gewenste en indrukwekkende manier weer te geven. Wanneer uw salesafdeling en in-house marketing/reclame-afdeling moeite hebben met het vertalen van deze tekeningen, staan wij klaar om te helpen. Met onze verschillende technieken kunnen we uw 3D-tekeningen omzetten in gedetailleerde illustraties die de essentiële onderdelen in het truck-/chassisframe op een gelaagde manier laten zien.

 

Bij Square Design begrijpen we het belang van gelaagde illustraties, waarbij de relevante onderdelen -in deze casus- in het blauw worden geaccentueerd. We creëren een virtuele setting om licht en schaduw op een natuurlijke wijze weer te geven. Door de consistentie en het gebruik van vaste patronen in onze computerberekeningen, kunnen we uw tekeningen samenvoegen en meerdere lagen met transparantie gebruiken in Photoshop. Photoshop is een fantastisch softwareprogramma waarmee we de illustraties opbouwen in lagen, zodat we de verschillende onderdelen op een perfecte manier kunnen belichten.

3d-ontwerp-en-illustratie-omzetten

Door een succesvolle samenwerking heeft Terberg Kinglifter besloten om de documentatielijn aan Square Design uit te besteden. Met de juiste huisstijlgegevens hebben we een eerste opzet van de documentatie gepresenteerd, waarin tekst, beeld en lay-out op een solide manier samenkomen. De voorzijde van de documentatie is gericht op de DMU (Decision Making Unit), terwijl het binnenwerk de voordelen, toepassingen en mogelijke variaties belicht. De laatste pagina is gereserveerd voor technische specificaties.

 

Nadat we de conceptuele invulling en uitwerking van de Nederlandse versie hebben voltooid, hebben we meteen gewerkt aan meertalige varianten, waaronder Engels en Duits. Op de achterzijde van de documentatie is een QR-code opgenomen die direct verwijst naar het dealerschap in het desbetreffende land, waardoor klanten van Terberg Kinglifter snel en rechtstreeks contact kunnen opnemen met de regionale vertegenwoordiger. Om kosten te besparen, laten we het drukwerk produceren in het buitenland, waarbij we profiteren van lokale tarieven voor verzending.

 

Bij Square Design streven we ernaar om uw 3D-ontwerp- en illustratiebehoeften te vervullen. Met onze deskundigheid en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw visuele communicatie opvalt en uw boodschap duidelijk overkomt.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of 3D ontwerp en illustraties? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

AutoXL63

Next

Move & Store

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK