Corlaer College

Onderwijs

Het Corlaer College in Nijkerk heeft een nieuw logo laten ontwerpen als onderdeel van hun fusie met de Meerwegen Scholengroep. Het nieuwe logo weerspiegelt de samensmelting van beide scholen en symboliseert de frisse start van het Corlaer College als scholengemeenschap.

Bij het ontwikkelen van het nieuwe logo heeft grafisch ontwerp een centrale rol gespeeld. Er is veel zorg en aandacht besteed aan het creëren van een visueel aantrekkelijk en herkenbaar logo dat past bij de identiteit van het Corlaer College. Het logo is ontworpen met het oog op de toekomstige groei en ontwikkeling van de school, en is bedoeld om zowel studenten als ouders aan te spreken. Alles met het oog op een inclusieve en stimulerende leeromgeving.

Het nieuwe logo van het Corlaer College is een resultaat van intensieve samenwerking tussen ervaren ontwerpers en de schoolleiding. Er is rekening gehouden met de unieke kenmerken van de school, zoals de diverse onderwijsprogramma’s en de moderne leeromgeving. Het logo straalt dynamiek, innovatie en verbondenheid uit, waardoor het de kernwaarden van het Corlaer College weerspiegelt.

Als scholengemeenschap is het Corlaer College er trots op een inclusieve en stimulerende leeromgeving te bieden. Ze streven ernaar om hun leerlingen uit te dagen en te begeleiden naar succesvolle toekomstperspectieven. Het nieuwe logo symboliseert dit streven en dient als een visueel herkenningspunt voor de studenten, docenten en ouders van het Corlaer College.

Met het oog op de toekomst blijft het Corlaer College zich inzetten voor excellent onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Het nieuwe logo is slechts het begin van een spannende fase voor de school en belichaamt de groei en vooruitgang die zij nastreven. Het Corlaer College kijkt ernaar uit om samen met hun gemeenschap verder te bouwen aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving.

logo-ontwerp-corlaer-college