Culturele achtergronden

Etno marketing

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Bij Square Design weten we hoe belangrijk het is om rekening te houden met de culturele achtergrond van de doelgroep bij het ontwerpen van verpakkingen. Een goede verpakking kan namelijk een groot verschil maken in de verkoopresultaten van een product. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het maken van verpakkingsontwerpen die aansluiten bij de cultuur van de doelgroep; etno marketing. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van kleuren en symbolen die belangrijk zijn binnen een bepaalde cultuur, en vermijden we visuele elementen die als beledigend of ongepast worden beschouwd.

 

Wij begrijpen dat het belangrijk is om je te onderscheiden van de concurrentie en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een nieuwe verpakking te ontwerpen. Hierbij houden we niet alleen rekening met de culturele achtergrond van de doelgroep, maar ook met andere factoren zoals de vorm en functionaliteit van de verpakking.

Een-verpakking-ontwerpen-BM-Pounded-yam
direct-mailing-introductie-logo-huisstijl-box
Standbouw-aankleding-SIAL-2016
rollup-banner-WoonZo-banners
Nieuw-ontwerp-voor-een-verpakking-BM-FuFu-Box
Restyling-ontwerp-voor-een-verpakking-BM-Semoulina
Reclamestudio

Bij Square Design geloven we in de kracht van etno marketing en het belang van inclusiviteit. Daarom werken we hard om onze ontwerpen zo inclusief mogelijk te maken, zodat ze aansluiten bij de verschillende culturele achtergronden van onze klanten en hun doelgroepen. Met onze expertise en ervaring kunnen we ervoor zorgen dat de marketingcampagne van onze klanten effectiever is en beter aansluit bij de doelgroep.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een verpakkingsontwerp dat aansluit bij de culturele achtergrond van je doelgroep, ben je bij Square Design aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen je graag verder!

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK