Bewakingsprocessen en risicomanagement

Backup systeem en proefdrukken

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Bij Square Design vinden we kwaliteit erg belangrijk. We zorgen er daarom voor dat onze ontwerpen altijd van hoog niveau zijn, zowel online als offline. Helaas komt het (te) vaak voor dat de kleurkwaliteit van ontwerpen in de markt te wensen overlaat, wat kleurverschillen tussen online en print kan veroorzaken. Dit risico voorkomen we door dit probleem met ons eigen kleurproces te bewaken, waarbij we vanuit het (optisch) CMYK-model werken om de kleurconsistentie perfect te houden.

 

Om kleurverschillen in print te voorkomen, is het ook belangrijk om te denken aan het sluiten van drukwerkkleuren (lithografie). Daarnaast gebruiken we voor onze ontwerpen altijd hoge resolutie beeldmateriaal, zoals vector EPS-bestanden, om ervoor te zorgen dat ze er altijd scherp en professioneel uitzien. Zo kunnen we garanderen dat onze ontwerpen altijd van hoog niveau zijn, zowel online als in print.

 

Naast het zorgen voor kwaliteit, vinden we bij Square Design het verminderen van risico erg belangrijk. We produceren daarom altijd een proefdruk om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen er niet alleen goed uitzien, maar ook goed voelen. Dit verhoogt de beleving en ‘aaibaarheidsfactor’ van onze ontwerpen.

 

Voor onze websites hanteren we een extreem backup systeem. Dit systeem wordt periodiek bewaakt en zorgt ervoor dat we altijd kunnen terugvallen op essentiële bedrijfsinformatie. Zo verminderen we de risico’s voor onze klanten aanzienlijk en kunnen we altijd de kwaliteit van onze ontwerpen garanderen.

congres-verpakking-campagne
rebranding-en-nieuw-bedrijf-huisstijl
direct-mailing-introductie-logo-huisstijl-box
landingspagina-gemeente-eet-bewust
klanten-werven-bewust-eet
Direct-marketing-mailings-box
Reclamestudio

Bij Square Design doen we er alles aan om de kwaliteit van onze ontwerpen zo hoog mogelijk te houden. Door ons eigen kleurproces, het gebruik van hoge resolutie beeldmateriaal en het produceren van een proefdruk, garanderen we dat onze ontwerpen er altijd professioneel en scherp uitzien. Dit, in combinatie met ons backup systeem, zorgt ervoor dat we de risico’s voor onze klanten aanzienlijk verminderen.

 

Ontdek beheersbaar risicomanagement in grafish ontwerp!

Bij ons beginnen we met een diepgaande analyse van jouw huidige ontwerp. We nemen aspecten als je website, Office365 sjablonen, UX-design, sign en print in overweging. Zo kunnen we precies bepalen waar en hoe het grafisch ontwerp in termen van vorm en kleur het meest impactvol kan zijn.

 

Vóór de implementatie gaan we nog een stap verder door fysieke modellen te creëren, een testomgeving en een backup-protocol op te zetten. Deze praktische voorbeelden vormen een solide basis voor het productieproces en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren, met name voor verpakkingsontwerpen.

 

De voordelen zijn tastbaar: je merkimago wordt nauwlettend bewaakt, en je vermogen om je te onderscheiden wordt versterkt, dit alles met een beheersbare investering.

 

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en meer informatie te delen. Samen kunnen we jouw ontwerprisico’s beheersbaar maken.

 


 

Square Design in Nijkerk is een kleine flexibele ontwerpstudio opgericht in 1991. Je zult ons enthousiasme terugvinden in maatwerk dat specifiek is ontworpen om creatieve oplossingen te bedenken en toe te passen die bedrijven versterken. Als bedrijf kun je rekenen op professionele ondersteuning voor je marketingafdeling en kostenefficiëntie, gecombineerd met fris, clean en functioneel grafisch ontwerp, zowel online als offline.

 

Kortom, bij Square Design ben je verzekerd van kwaliteit en zorgen we ervoor dat onze ontwerpen er zowel online als offline altijd goed uitzien en goed voelen.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK