Omzetten van EPS naar 3D

3D voor semi-realistische mock-ups

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Wil jij je producten op een unieke manier presenteren? Ons team van grafisch ontwerpers is gespecialiseerd in het creëren van 3D-visualisaties en productpresentaties die zorgen voor een levensechte weergave van jouw producten. Met behulp van geavanceerde 3D-software maken wij illustraties uit gedetailleerde modellen (rendering) en verwerken deze in Photoshop voor de finishing touch.

 

Maar dat is niet alles. Binnen het ontwerp van jouw logo houden we ook rekening met de 3D-uitvoering van grafische elementen. Wij kunnen zelfs jouw bestaande EPS lijnwerk omzetten naar 3D. Dit is niet alleen handig voor 3D-animaties, maar ook voor het printen op 3D-printers of voor constructeurs.

 

Sommige opdrachtgevers kiezen ervoor om samengestelde visualisaties te maken. Hierin wordt de 3D-tekening met verschillende render-technieken uitgewerkt en worden deze in Photoshop samengesteld. Dit geeft een nog realistischer beeld van jouw producten.

congres-verpakking-campagne
3d-ontwerp-en-illustraties-layers
direct-mailing-introductie-logo-huisstijl-box
ontwerp communicatie restyling
Reclamestudio

3d-ontwerp-en-illustratie-omzettenNaast 3D-visualisaties en het omzetten van EPS naar 3D, zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van semi-realistische mock-ups en productpresentaties. Op deze manier kunnen wij jouw producten in een realistische setting laten zien en de beleving van het product overbrengen.

 

Wil jij ook gebruikmaken van onze expertise op het gebied van 3D-visualisaties en productpresentaties? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK