Eisenpakket grafisch ontwerp

Een juist eisenpakket

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Als je op zoek bent naar een grafisch ontwerp, dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Bij Square Design weten we als geen ander wat er komt kijken bij het maken van een goed ontwerp dat de boodschap goed overbrengt. In deze tekst leggen we uit waar we rekening mee houden en welke eisenpakketten we hanteren.

 

Bij Square Design is onze stijl ‘clean design‘. We maken ontwerpen die toegankelijk zijn voor een breed publiek en die gebruik maken van stevige contrasten. Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt. We zijn doeners die experimenteren en de kracht zit in het feit dat we diverse doelgroepen en markten bedienen. De kennis van de een kunnen we inzetten bij de ander.

 

Bij het maken van een ontwerp is het belangrijk om de doelgroep te begrijpen. Wij maken ontwerpen met de doelgroep in gedachten en maken gebruik van elementen die hen aanspreken. Daarnaast is het gebruik van kleur erg belangrijk. Kleuren kunnen emoties opwekken en de boodschap van het ontwerp ondersteunen. Wij kiezen kleuren die passen bij het merk en de boodschap van het ontwerp.

marktleider-website-rely-site-bouwen
congres-verpakking-campagne
direct-mailing-introductie-logo-huisstijl-box
ontwerp communicatie restyling
wordpress-website-laten-maken-blogs-brave
landingspagina-gemeente-eet-bewust
Reclamestudio

Ook typografie is van groot belang. Wij kiezen lettertypen die goed leesbaar zijn en die passen bij de stijl van het merk en het ontwerp. Een overvol ontwerp kan de boodschap verzwakken en de aandacht van de kijker afleiden. Daarom houden wij het ontwerp eenvoudig en maken we gebruik van witruimte om het ontwerp ademruimte te geven en de boodschap te benadrukken.

 

Tot slot maken wij gebruik van visuele hiërarchie. Door het gebruik van grootte, kleur en typografie kan de kijker worden geleid naar de belangrijkste elementen van het ontwerp. Dit zorgt voor een betere leesbaarheid en begrijpelijkheid van de boodschap.

 

Kortom, bij Square Design houden we rekening met verschillende eisenpakketten voor een goed grafisch ontwerp. We begrijpen de doelgroep, maken gebruik van kleur, typografie en visuele hiërarchie en houden het ontwerp eenvoudig. Zo zorgen we voor een ontwerp dat de boodschap goed overbrengt en de aandacht van de kijker trekt.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK