Intellectueel Eigendom

Merk registratie

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Ben je op zoek naar een uniek en onderscheidend ontwerp zonder risico op merkinbreuk en slaafse nabootsing? Bij ons begrijpen we hoe belangrijk het is om je intellectueel eigendom te beschermen en plagiaat te voorkomen. Daarom werken wij alleen met rechtenvrije materialen en respecteren we de regels van auteursrecht en intellectueel eigendom.

 

Voorkom merkinbreuk en slaafse nabootsing met ons originele en onderscheidende ontwerpen. Wij respecteren het auteursrecht en intellectueel eigendom, en zorgen voor rechtenvrije materialen.

 

Met onze uitgebreide marktkennis begrijpen we de gevaren van plagiaat en slaafse nabootsing, en nemen we maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp uniek en onderscheidend is. We controleren of er geen inbreuk wordt gemaakt op bestaande merken of auteursrechten en kunnen je verzekeren van een origineel ontwerp dat zich onderscheidt van de concurrentie en dat jouw merk versterkt.

congres-verpakking-campagne
direct-mailing-introductie-logo-huisstijl-box
Direct-marketing-mailings-box
Reclamestudio

We begrijpen dat het registreren van je merk een belangrijk onderdeel is van het beschermen van je intellectueel eigendom. Onze specialisten helpen je graag bij het registreren van jouw merk en het beschermen ervan tegen inbreuk. Zo kun jij je volledig focussen op het ontwikkelen van je bedrijf en het laten groeien van je merk.
Onze diensten op het gebied van intellectueel eigendom en merkregistratie zijn beschikbaar voor alle soorten bedrijven, of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming. We bieden advies op maat en zorgen voor een persoonlijke aanpak die past bij jouw specifieke behoeften.

 

Kortom, bij ons ben je verzekerd van een origineel en onderscheidend ontwerp zonder risico op merkinbreuk en slaafse nabootsing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het beschermen van jouw intellectueel eigendom en het laten groeien van jouw merk.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK