I-Love-Nijkerk promotiemateriaal voor bedrijven

Nijkerk-shirt-toren-logo

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Ben je ondernemer in Nijkerk en wil jij ook je trots voor Nijkerk op een stijlvolle manier laten zien? Dat kan met het unieke ‘I-Love-Nijkerk’ promotiemateriaal! Met het iconische logo waarin de prachtige Nijkerkse toren in de ‘i’ is verwerkt, en met een schattig rood hartje, ben jij helemaal klaar om te stralen.

 

Of je nu van een tijdloze uitstraling houdt of juist van een speelse twist, wij hebben de perfecte promotie voor jou! Kies uit zwart-wit of wit-zwart, en met jouw wensen en/of logo maken we de meest voorkomende promotiematerialen.

 

Denk aan tassen, bekers, handdoeken, sleutelhangers, pakpapier, ijskrabbers, schorten, petten, dozen, enzovoort, enzovoort …

Wist je dat de toren van Nijkerk al meer dan 10 jaar de mooiste kerktoren van Nederland is? En jij kunt nu die schoonheid met trots met je meedragen! Laat iedereen zien hoeveel liefde je hebt voor jouw geliefde stad Nijkerk. Jij bent een ware ambassadeur van deze prachtige plaats!

Nijkerk-shirt-toren-logo
Tas-Papier-Nijkerk-shirt-toren-logo
Schort-Nijkerk-shirt-toren-logo
Koffie-bekers-Nijkerk-shirt-toren-logo
Pakpapier-Nijkerk-shirt-toren-logo
krabber-Nijkerk-shirt-toren-logo

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw favoriete items en laat de wereld zien hoe trots jij bent op Nijkerk! Promoot Nijkerk op jouw manier en neem contact met ons op voor een passende invulling op een van jouw geweldige producten. Zo kan je jouw passie voor Nijkerk te delen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

 

Maar er is meer! Naast onze geweldige promotie artikelen verkopen we o.a. ook T-shirts met dit unieke ontwerp. Zo kun je jouw liefde voor Nijkerk op verschillende manieren laten zien. Allemaal verkrijgbaar via onze Etsy shop.

Etsy-available-logo
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK