Expert in Adobe Illustrator lijnwerk

Expert in lijnwerk logo EPS voor drukwerk

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Bij Square Design draait alles om jouw visuele identiteit. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, strategisch ontwerp of kwaliteit: wij zorgen ervoor dat jouw merk er altijd uitspringt. Onze ontwerpers zijn experts op het gebied van Adobe Illustrator en weten precies hoe ze lijnwerken moeten creëren die perfect passen bij jouw stijl. En doordat we werken met resolutie-onafhankelijke vectoren, blijven jouw ontwerpen altijd scherp, ongeacht hoe groot je ze laat afdrukken.

 

Een ander specialisme van Square Design is het ontwikkelen van logo’s. Onze ontwerpers weten als geen ander hoe belangrijk het is om een logo te creëren dat past bij de identiteit van jouw bedrijf. Of je nu een start-up hebt of een gevestigd bedrijf: wij zorgen voor een logo dat aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. En omdat we altijd rekening houden met de toepassingen waarvoor het logo gebruikt gaat worden, weet je zeker dat het logo geschikt is voor alle materialen en uitingen.

Standbouw-aankleding-SIAL-2016
Reclamestudio

Als het gaat om drukwerk, dan ben je bij Square Design aan het juiste adres. We maken gebruik van kleurscheidingen om de kleuren zo accuraat mogelijk over te brengen op het drukwerk. Zo weet je zeker dat jouw ontwerp er altijd perfect uitziet, van het kleinste visitekaartje tot de grootste reclame-uitingen. En omdat we jouw ontwerp altijd aanleveren in EPS-formaat, weet je zeker dat het geschikt is voor alle soorten drukwerk.

 

Kortom, bij Square Design ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met jouw visuele identiteit. Of het nu gaat om het creëren van lijnwerken in Adobe Illustrator, het ontwikkelen van een logo dat past bij jouw bedrijf of het drukken van materialen: wij zorgen ervoor dat jouw merk er altijd uitspringt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK