Creatieve displays die opvallen

Creatieve displays

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Ben je op zoek naar manieren om op te vallen in het winkelschap en de verkoop te stimuleren? Dan zijn creatieve displays een goede optie! Er zijn verschillende manieren waarop je met behulp van een display de aandacht van de consument kunt trekken en de verkoop kunt verhogen.

 

Een belangrijk aspect van een succesvolle display is het ontwerp. Een opvallend ontwerp kan ervoor zorgen dat de display direct de aandacht trekt van de consument. Door een unieke vorm of kleurenschema te kiezen dat aansluit bij de merkidentiteit en/of het product, kun je ervoor zorgen dat de display eruit springt.

 

Een andere manier om de betrokkenheid van de consument te vergroten is door interactie uit te lokken. Denk bijvoorbeeld aan displays met knoppen, lichteffecten of bewegende onderdelen. Dit kan de aandacht trekken en de consument verleiden tot aankoop.

 

Daarnaast kan een display ook dienen als informatievoorziening. Displays die duidelijke informatie bieden over het product of merk kunnen de consument helpen in hun aankoopbeslissing. Denk hierbij aan productinformatie, ingrediënten, of de herkomst van het product.

Ontwerpen-verpakking-Epos-gehaktkruiden
verpakkingsontwerp-displaydoos-Callipo
Packaging-design-Atlantic-Tuna
Belettering-Besseling-Autobelettering
3D-ontwerp-stand-Alimentaria-2016
Standbouw-aankleding-SIAL-2016
Reclamestudio

Tot slot is de plaatsing van de display belangrijk voor de zichtbaarheid en de verkoop. Door de display op een strategische locatie te plaatsen, zoals op ooghoogte, kan de aandacht worden getrokken en de verkoop worden verhoogd.

 

Door deze elementen slim te combineren, kan een creatieve display worden ontworpen die opvalt in het winkelschap en de verkoop stimuleert. Wil je meer weten over het ontwerpen van een succesvolle display? Neem dan contact op met ons team van experts op het gebied van display ontwerp, belettering en Point of Sale!

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK