Website bouwen

Website ontwerp

Een herkenbare website kenmerkt zich door de zichtbaarheid op meerdere apparaten. Wij noemen dit responsive webdesign. Afhankelijk van de toepassing wordt er steeds meer gekozen voor responsive webdesign. De reden hiervan is dat responsive webdesign zichtbaar is op zowel PC, tablet en mobiel. De lay-out past zich automatisch aan. Square Design zoekt altijd naar een perfecte balans tussen de vormgeving, toepassing en de techniek. Square Design bouwt het liefst een website met een zgn. ‘open-source’ code. Zo bent u als klant altijd in staat om andere partijen bij uw website te betrekken.

 

Om een website te ontwerpen  en te bouwen, beginnen wij altijd met een project briefing naar u, de klant. Vervolgens inventariseren en analyseren we de mogelijkheden, waarna we overgaan tot een functioneel ontwerp. Vergelijk het met een boodschappenlijst, zodat we zeker weten wat we nodig hebben en mogen verwachten.

 

Voor de uiteindelijke afstemming vragen wij u altijd de inhoud van uw website vooraf aan te leveren. Dit voorkomt het eventueel programmeren achteraf.

 

Voordelen responsive website

Een website kenmerkt zich hoofdzakelijk door de herkenning en bereikbaarheid van uw bedrijf, product en/of dienst. Informatieoverdracht, socialmedia en webwinkels staan meestal op een hoger plan.

 

Enkele zaken waar wij rekening mee houden:

• u bereikt een breder publiek

• u bent vindbaar in diverse zoekmachines (oa. door organische inhoud)

• uw downloadtijden zijn snel (afhankelijk van de doelgroep)

• de gebruikservaring is prettig voor uw bezoekers

• nieuw is leuk en dit ondersteunt uw marketing

• u presenteert zich visueel goed (u valt op)

 

 

NIEUW CONCEPT:

Bladeren & responsive (app-feeling):

Responsive brochure

 

 

Ontwerp en toepassing

Onze websites zijn krachtig in gebruik en voldoen aan de hedendaagse standaard. Voor complexe vraagstukken zullen wij een specialist aanbevelen. De combinatie tussen vormgeving, toepassing en techniek is essentieel. Niets is vervelender dan een ontwerp met concessies. De uitvoering zal zo dicht als mogelijk aansluiten bij het gepresenteerde ontwerp.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Ja, ik wil meer weten

 

 

 

Ontwerp-website

 

 

 

ontwerp website responsive