logo ontwerp WoonZo

 

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen. De mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie hebben tot gevolg dat Europese en nationale wet- en regelgeving steeds meer eisen stellen aan milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen en wonen. WoonZo speelt daar op in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

 

Het concept van WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van een woning. WoonZo heeft alle disciplines onder één dak, waardoor we elke woning van kavel tot sleutel kunnen realiseren. Na de oplevering is het comfortabel wonen in een woning van WoonZo. Het onderhoud aan het huis is beperkt en kan ook volledig door WoonZo worden verzorgd.

 

Square Design heeft in samenwerking met Draad Internet de pitch gewonnen om WoonZo te positioneren. Het logo ontwerp van WoonZo is een eerste stap hierin. Er is gekeken naar een eigenzinnige uitstraling; constructief, herkenbaar en van deze tijd. De 'NZ' vormen samen een grafische harmonie.

 

 

Zie ook: website

 

 

storyboard-logo-ontwerp