Voetbalplanners

UEFA 2016 Surface Rental

Voetbalplanner EK 2016. Poster van een liggend speelschema voor het EK voetbal. Een kalender waarop alle voetbalwedstrijden tijdens het voetbaltoernooi bijgehouden worden. Met uw logo voor een maand lang promotie!

Spielplaner WM Bosal

Bosal is een van de toonaangevende fabrikanten van uitlaatsystemen in de wereld. Bosal levert uitlaten voor eerste montage en voor de vervangingsmarkt. De Bosal groep produceert daarnaast onder andere precisiebuis, magazijnstellingen, trekhaken, dakdragers en speelt een leidende rol in de productie van technisch hoogwaardige katalysatoren.

Voor het WK voetbal in Brazilië heeft Bosal 2 varianten op A1 formaat uitgegeven. Een voor de Duitse en een voor de Nederlandse markt.

Poster WK Voetbal MacBright

Voetbalplanner WK 2014. Poster van een liggend speelschema voor het WK voetbal. Een kalender waarop alle voetbalwedstrijden tijdens het voetbaltoernooi bijgehouden worden. Voorzien van sfeerfoto passend in het thema van Brazilië. Zie ook:

WK-voetbal-Posters-Brazilie

 

Nieuwe marketingactie kras-kalender

Kras-Kalender is nieuw leven ingeblazen. Productietechnisch is het aanbrengen van een 'zilver' kraslaag te kostbaar voor kleinere oplages. Square Design heeft gezocht naar een variant op 'digitaal-krassen', oftewel QR-codes scannen. Met een eenvoudige handeling kunt u zien of u gewonnen heeft. Daarnaast ziet het marketingconcept er op toe dat u meer webtraffic krijgt. Een ideaal marketinginstrument voor een beurs, evenement of promotieactie.

 

Voetbalplanners EK-WK Speelschema op poster

EK-WK speelschema voetbal voor bedrijven op het formaat van een poster.

Voetbalplanner voetbalkalender wk/ek poule

Limited edition voetbalplanner 2008 is het speelschema voor het ek/wk voetbal. Een voetbalkalender op di-bond aluminium. Ook verkrijgbaar op posterformaat en als mini (pocket) formaat.

Barentz Voetbalplanner speelschema

Voetbalplanner WK 2010. Miniplanner. Het speelschema om alle wedstrijden tijdens het EK WK voetbal bij te houden. Handig omdat de poule te vouwen is naar visitekaart-formaat

Xelvin speelschema voetbal EK WK

Voetbalplanner EK 2012. Poster van een liggend speelschema voor het EK-WK voetbal. Een kalender waarop alle wedstrijden tijdens het voetbaltoernooi bijgehouden worden.

Subscribe to RSS - Voetbalplanners