Displaydoos Callipo

Callipo tonijn is een Italiaans product dat in veel toko's verkrijgbaar is. De importeur heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor een verpakking die in kleine ruimtes beter opvalt. De displaydoos, bestaande uit een tray met deksel, kan eenvoudig uitgeklapt worden zodat de retailer direct zijn reclame kan voeren.

Verpakking Bigi-mama

 

Bigi-mama® is een afrikaans label dat geïmporteerd wordt door Aheco African Food & Cosmetics BV. Het 'nieuwe etiketteren' stelt dat een etiket (label) aan de Europeese eisen moet voldoen. Voor Aheco heeft Square Design de etiketten conform deze regelgeving gerestyled en aangepast. Het contact met de drukkerij in Afrika verloopt via de leverancier.

 

 

Verpakkingsontwerp EPOS

De verpakking Gehaktkruiden en de Mix voor Gehakt van Epos in Nijkerk hebben een nieuw verpakkingsontwerp gekregen. Epos is producent en leverancier van onder andere kruiden, specerijen, sausen, marinades en biedt totaal oplossingen voor de verschillende segmenten binnen de voedingsmiddelenindustrie met de focus op vlees. Producten worden zorgvuldig samengesteld en geven die specifieke smaakbeleving, die klanten zo waarderen. Square Design heeft hier rekening mee gehouden binnen het ontwerp.

 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Gepersonaliseerde verpakkingen zijn leuk om te krijgen. Niets is mooier dan je eigen naam in 'neon'. Square Design maakt het mogelijk om verpakkingen te personaliseren. Een leuk opvallend idee; ook voor uw relaties.

Ontwerp Jubileum Ganzenbord

Ter gelegenheid van een 40-jarig jubileum is geheel op maat een ganzenbord ontworpen en ontwikkeld. De verpakking is geheel in stijl aangepast. Een leuk idee voor pensioengerechtigden, jubilarissen en als aandenken.

Ontwerp Folie AnyBridge

Ontwerp folie AnyBridge Smart Client. AnyBridge levert M2M oplossingen en producten voor machine-to-machine (M2M) communicatie. Primair voor het op afstand beheren, aansturen en uitlezen van data op het gebied van voorraadbeheer, energie en volumes.

Ontwerp verpakking KantoorExpert

Voor het private label assortiment is het ontwerp van het koffieblik voor KantooExpert geheel aangepast. KantoorExpert heeft met het oog op de toekomst een nieuwe strategie uitgedacht. Hierbij hoort een nieuw logo en herkenbare huisstijl. Square Design is gevraagd met een concept te komen waarbij de huidige basis van het bedrijf met haar 3 vestigingen als uitgangspunt dient. Daarnaast wil KantoorExpert haar 'huis-label' prominenter in beeld brengen. KantoorExpert richt zich op al het toebehoren binnen een kantooromgeving; officesupplies.

Nieuw ontwerp verpakking KantoorExpert

Voor de verpakking van onder andere het kopieerpapier van KantoorExpert Is een nieuwe verpakking ontworpen en wordt het papier onder private label verkocht. KantoorExpert heeft met het oog op de toekomst een nieuwe strategie uitgedacht. Hierbij hoort een nieuw logo en herkenbare huisstijl. Square Design is gevraagd met een concept te komen waarbij de huidige basis van het bedrijf met haar 3 vestigingen als uitgangspunt dient. Daarnaast wil KantoorExpert haar 'huis-label' prominenter in beeld brengen.

Subscribe to RSS - Verpakking