Advertentie ontwerp Bosal

Niet voor niets is Bosal dè nummer 1 in uitlaten en trekhaken. Topkwaliteit, snelle levering voor alle automodellen, de unieke webcatalogus, model specifieke kabelsets voor iedere auto en Bosal’s ‘expanded product elements’ garanderen tevreden klanten. Square Design heeft voor deze advertentielijn de eerste concepten uitgerold.

Standbouw ontwerp Alimentaria

Voor de Alimentaria 2016 in Barcelona heeft Aheco aan ons gevraagd haar stand te ontwerpen en in te richten. Het ontwerp is gericht om de klant te ontzorgen. Voor de opbouw is de stand ter plaatse door ons ingericht. Op de afbouw kon de klant zelf toezien, mede door een slim ontwerp en slimme montage.

 

 

Displaydoos Callipo

Callipo tonijn is een Italiaans product dat in veel toko's verkrijgbaar is. De importeur heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor een verpakking die in kleine ruimtes beter opvalt. De displaydoos, bestaande uit een tray met deksel, kan eenvoudig uitgeklapt worden zodat de retailer direct zijn reclame kan voeren.

Boxkit logo

Boxkit BV levert een lichtgewicht opbouw voor commercieel vrachtverkeer. Deze opbouw is geschikt voor elke wagen tot 5,2 ton en wordt modulair geproduceert. Square Design ontwikkelt de positionering en het logo.

Het logo bestaat dus uit 2 delen die verwijzen naar de vrachtwagen en haar opbouw. Dit is typografisch vormgegeven. De vormgeving is 'boxed' doordat zij een omlijning heeft gekregen. Zo is het logo geschikt voor elke ondergrond. De rondingen maken het logo iets toegankelijker en minder hard.

Website WoonZo

 

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen. De mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie hebben tot gevolg dat Europese en nationale wet- en regelgeving steeds meer eisen stellen aan milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen en wonen. WoonZo speelt daar op in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

 

Jubileum kalender Sunelia

 

L'Hippocampe Sunêlia in Frankrijk viert met de 'Kras-Kalender' haar 50-jarig jubileum. Voorafgaand de zomervakantie worden de boekingen een maand vooraf aangeschreven dat het 'aftellen' is begonnen. De adventkalender staat toe dat er elke dag een vakje opengemaakt kan worden. Zo kan men 'sparen' voor een prijs; met als hoofdprijs een gratis verblijf voor een week voor maximaal 6 personen.

 

jubileum kalender

 

Zie ook:

 

Logo Flex Uitzendwerk

 

Flex maakt werk van uitzendwerk en levert betrokken mensen voor het bedrijfsleven. Voor de reclame-uitingen is gekeken naar een nieuwe uitstraling die past bij de uitzendorganisatie in Nijkerk. Square Design heeft het reclame-logo een andere 'draai' gegeven. Geleidelijk zullen de communicatie-uitingen hierop worden aangepast.

 

Het voorgaande logo:

reclame-oud-logo

Verpakkingsontwerp EPOS

De verpakking Gehaktkruiden en de Mix voor Gehakt van Epos in Nijkerk hebben een nieuw verpakkingsontwerp gekregen. Epos is producent en leverancier van onder andere kruiden, specerijen, sausen, marinades en biedt totaal oplossingen voor de verschillende segmenten binnen de voedingsmiddelenindustrie met de focus op vlees. Producten worden zorgvuldig samengesteld en geven die specifieke smaakbeleving, die klanten zo waarderen. Square Design heeft hier rekening mee gehouden binnen het ontwerp.

 

Pages

Subscribe to RSS - Grafisch ontwerp