Vakbeurs ANUGA 2015 Keulen

 

De ANUGA is het briljante concept van 10 vakbeurzen onder een dak. Elke vakbeurs en een totaal aan 284.000 m2 laat profielgericht en selectief het marktsegment van dat moment zien. Een unieke beleving voor de bezoeker. Aheco African Food en Cosmetics is een van de standhouders en heeft Square Design gevraagd een ontwerp te maken voor de aankleding van haar stand op deze beurs.

 

 

Aheco Anuga 2015

Displaydoos Callipo

Callipo tonijn is een Italiaans product dat in veel toko's verkrijgbaar is. De importeur heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor een verpakking die in kleine ruimtes beter opvalt. De displaydoos, bestaande uit een tray met deksel, kan eenvoudig uitgeklapt worden zodat de retailer direct zijn reclame kan voeren.

Wobbler Woningstichting Nijkerk

WSN (Woningstichting Nijkerk) heeft voor het tegengaan van agressie een wobbler ontwikkeld. Deze wobbler is speciaal om de bezoeker te informeren over gedragsregels. Square Design heeft de illustraties in een overdreven situatie ontworpen zodat de informatieoverdracht -met een glimlach- toegankelijk blijft.

Opmaak Folie AnyBridge

Opmaak folie AnyBridge M2M Gateway. AnyBridge levert M2M oplossingen en producten voor machine-to-machine (M2M) communicatie. Primair voor het op afstand beheren, aansturen en uitlezen van data op het gebied van voorraadbeheer, energie en volumes.

Ontwerp Folie AnyBridge

Ontwerp folie AnyBridge Smart Client. AnyBridge levert M2M oplossingen en producten voor machine-to-machine (M2M) communicatie. Primair voor het op afstand beheren, aansturen en uitlezen van data op het gebied van voorraadbeheer, energie en volumes.

Ontwerp Folie Display AnyBridge

Ontwerp folie display AnyBridge Controller. AnyBridge levert M2M oplossingen en producten voor machine-to-machine (M2M) communicatie. Primair voor het op afstand beheren, aansturen en uitlezen van data op het gebied van voorraadbeheer, energie en volumes.

Roll banners KantoorExpert

Binnen de nieuwe huisstijl van KantoorExpert zijn diverse reclamebanners ontworpen. KantoorExpert heeft met het oog op de toekomst een nieuwe strategie uitgedacht. Hierbij hoort een nieuw logo en herkenbare huisstijl. Square Design is gevraagd met een concept te komen waarbij de huidige basis van het bedrijf met haar 3 vestigingen als uitgangspunt dient. Daarnaast wil KantoorExpert haar 'huis-label' prominenter in beeld brengen. KantoorExpert richt zich op al het toebehoren binnen een kantooromgeving; officesupplies.

Display's Reto Internetburo

Banners, display's en presentatiemiddelen. Reto Internetburo heeft een nieuwe sinds kort een nieuwe Corporate Identity. Vanuit de kernwaarden van het bedrijf is een nieuwe huisstijl tot stand gekomen. De vorige bedrijfsnaam 'Reto Design' voldeet niet meer aan de verwachting en communiceerde de dienstverlening 'het ontwerpen van websites' onjuist. De dienstverlening vanuit Reto is vele malen breder. Door unieke software, dat in eigen beheer ontwikkeld is door de grondleggers Remco en Toon, zijn de mogelijkheden ongekend groot en divers.

Subscribe to RSS - Display