Gewoon blijven schrijven

 

Niets kan de gemoederen zo verhitten als taal. Niet eens de inhoud maar de vorm daarvan is al voldoende reden om sommige mensen hun pen te laten scherpen. Tekstschrijver en communicatieadviseur Leonore Pulleman blijft daarentegen gewoon met beide benen op de grond en geeft een aantal nuttige schrijftips.

 

Square Design heeft het ontwerp voor dit boekomslag vormgegeven waarbij met name typografisch gekeken is naar een eigenzinnig karakter.

 

 

Boekopmaak Mr. Fox

Iedereen kent het eeuwenoude verhaal van Reinaert de Vos, schurk der schurken. De heer R. Fox start met een hervertelling van deze fabel in een bijzondere omgeving: de farmaceutische industrie. De vos voelt zich prima thuis in deze tak van sport, die volgens de auteur totaal ‘out of control, criminal & corrupt’ is. Een boek door ons ontwerpbureau opgemaakt in opdracht van Uitgeverij Van Brug.

Videopresentatie beurs BruidMedia

Bruidmedia heeft Square Design gevraagd om het huidige magazine te positioneren in een video van 25 seconden. Na de Nederlandse versie is ook besloten de Duitse versie op te zetten.

Klik hier voor de NL-versie.

Klik hier voor de DE-versie.

Professionele opmaak OXO Axioma

OXO Axioma beschrijft de octopus van macht en 'dit Totaalinstituut’ verliest zijn greep. Hoge deugden en idealen zullen met het aanbreken van het Gouden Tijdperk zegevieren. De ontwakende mensheid krijgt tijdens deze planetaire bewustzijnstransformatie alle hulp van het bovennatuurlijke en het buitenaardse. Zodra de mensheid de handen ineen slaat, zal met goed teamwerk de wereldproblematiek weldra zijn opgelost.

Square Design heeft de serie van drie delen vormgegeven en professioneel opgemaakt in opdracht van Uitgeverij Van Brug.

Grafisch ontwerp Jesse eet griesmeel

Ter gelegenheid van de Leesweek Nijkerk 600 is door de Openbare Bibliotheek het boek 'Jesse eet griesmeel' uitgegeven. 'Jesse eet griesmeel' laat de geschiedenis van Nijkerk herleven in een verhaal dat kinderen aanspreekt. Ineke Oudes schreef de teksten en René Speelman illustreerde de tekeningen. Uiteindelijk is tekst en beeld samengevoegd in het totaalontwerp. Square Design heeft het boekwerk vormgegeven en gerealiseerd. Uitgeverij Van Brug is verantwoordelijk voor de distributie.

Campagne klantenbinding Kamer van Koophandel

Loyaliteitspakket en campagne klantenbinding Starterspas en bedrijfsinformatie.

Boekomslag ontwerp serie Van Brug

Uitgeverij Van Brug heeft Square Design gevraagd een ontwerp te maken voor Expeditie MAN. Het boek vertelt de ervaringen over de zoektocht naar de ideale man. Omdat niet iedereen op hetzelfde 'type' valt is gekozen voor een andere aanpak. De omslagen zijn ieder afzonderlijk vormgegeven. Hier is ook rekening gehouden met de mogelijkheid om op het internet je eigen omslag te kunnen ontwerpen. Uiteraard zijn de advertenties en mailings verzorgt om zo de boekwinkels extra te informeren over Expeditie MAN.

Boekontwerp en opmaak Van Brug

Voor Uitgeverij Van Brug is Square Design betrokken bij het ontwerp en de volledige opmaak van het boek 'Nooit meer Pindakaas.' Het boek is geschreven voor ouders van kinderen met een ernstige voedselallergie. Het binnenwerk is opgezet in 4 kleurrijke delen en is speels vormgegeven. Er is rekening gehouden met het groot uitlichten van de ervaringsverhalen van de verschillende ouders en verzorgers. Het beeldmateriaal is eenvoudig en 'clean', zodat dit de essentie van het verhaal ten goede komt.

Subscribe to RSS - Boeken en magazines