Advertentie ontwerp Bosal

Niet voor niets is Bosal dè nummer 1 in uitlaten en trekhaken. Topkwaliteit, snelle levering voor alle automodellen, de unieke webcatalogus, model specifieke kabelsets voor iedere auto en Bosal’s ‘expanded product elements’ garanderen tevreden klanten. Square Design heeft voor deze advertentielijn de eerste concepten uitgerold.

De Oosterpoort

De Oosterpoort ligt aan de oostzijde van de Nijkerkse binnenstad en vormt de overgang van het historische centrum naar het groene woongebied aan het van Reenenpark. De Oosterpoort bestaat uit winkels met daarboven 20 huurappartementen (gelegen aan de Oranjelaan) en 33 koopappartementen. Naast een gezellig woongebied is De Oosterpoort ook een aantrekkelijk winkelgebied.

Square Design heeft voor Woningstichting Nijkerk de positionering en styling voor de stadsappartementen in een nieuwe huisstijl vormgegeven.

Open Huis Woningstichting Nijkerk

Woningstichting Nijkerk is over op "het nieuwe werken". Na een grondige verbouwing van het interieur is Square Design gevraagd om deze boodschap te communiceren. Met 'Verandering is even wennen' is het nieuwe werken geïntroduceert. Voor het Open Huis heeft Square Design de communicatiedragens (spandoeken, mailing, banners en advertenties) vormgegeven.

Nieuw advertentie ontwerp Vos en Teeuwissen

Nieuw advertentie ontwerp. Projectontwikkelaar Vos en Teeuwissen heeft haar advertentielijn voor Parkvilla's opnieuw laten ontwerpen door Square Design. Square Design is verantwoordelijk voor de conceptuele invulling en uitwerking. Uiteindelijk ziet Square Design toe op de volledige ontwikkeling en realisatie van de advertentie-serie. Die komen tot stand via het wenselijke planschema van Vos en Teewissen.

nieuwe advertentie KantoorExpert

KantoorExpert heeft met het oog op de toekomst een nieuwe strategie uitgedacht. Hierbij hoort een nieuw logo en herkenbare huisstijl. Square Design is gevraagd met een concept te komen waarbij de huidige basis van het bedrijf met haar 3 vestigingen als uitgangspunt dient. Daarnaast wil KantoorExpert haar 'huis-label' prominenter in beeld brengen. KantoorExpert richt zich op al het toebehoren binnen een kantooromgeving; officesupplies. Met 3 vestigingen in Soest, Hendrik Ido Ambacht en Katwijk profileert zij zich voor haar klanten in de Randstad als: 'Compleet, deskundig en dichtbij'.

Advertenties Vos en Teeuwissen

Advertentie ontwikkeling voor Il Cuore, Le Bonheur en De Kwekerij. Projectontwikkelaar Vos en Teeuwissen heeft haar advertentielijn(en) voor diverse (nieuw)bouwprojecten ondergebracht bij Square Design. Square Design is verantwoordelijk voor de conceptuele invulling en uitwerking. Per project wordt gekeken welke stijl het meest aanspreekt bij de te verwachten doelgroep. Uiteindelijk ziet Square Design toe op de volledige ontwikkeling en realisatie van de advertentie-serie(s). Die komen tot stand via het wenselijke planschema van Vos en Teewissen.

Advertenties Vos en Teeuwissen

Advertentie opmaak voor de projecten Parkvilla's en Hogenhof. Projectontwikkelaar Vos en Teeuwissen heeft haar advertentielijn(en) voor diverse (nieuw)bouwprojecten ondergebracht bij Square Design. Square Design is verantwoordelijk voor de conceptuele invulling en uitwerking. Per project wordt gekeken welke stijl het meest aanspreekt bij de te verwachten doelgroep. Uiteindelijk ziet Square Design toe op de volledige ontwikkeling en realisatie van de advertentie-serie(s). Die komen tot stand via het wenselijke planschema van Vos en Teewissen.

Advertentie Hockeyclub Nijkerk

Ontwerp advertentielijn Hockeyclub Nijkerk. Hockeyclub Nijkerk heeft Square Design gevraagd om het communicatiepakket opnieuw vorm te geven. De website, advertenties en bijhorende communicatiedragers (als bijvoorbeeld folders) hebben een éénduidige stijl meegekregen. Er is rekening gehouden met het bestaande logo dat niet aangepast mocht worden. Het logo is als 'centrum' geplaatst en vertegenwoordigt het centrale punt binnen het club verband.

Subscribe to RSS - Advertentie