Standbouw ontwerp Alimentaria

Voor de Alimentaria 2016 in Barcelona heeft Aheco aan ons gevraagd haar stand te ontwerpen en in te richten. Het ontwerp is gericht om de klant te ontzorgen. Voor de opbouw is de stand ter plaatse door ons ingericht. Op de afbouw kon de klant zelf toezien, mede door een slim ontwerp en slimme montage.

 

 

Vakbeurs ANUGA 2015 Keulen

 

De ANUGA is het briljante concept van 10 vakbeurzen onder een dak. Elke vakbeurs en een totaal aan 284.000 m2 laat profielgericht en selectief het marktsegment van dat moment zien. Een unieke beleving voor de bezoeker. Aheco African Food en Cosmetics is een van de standhouders en heeft Square Design gevraagd een ontwerp te maken voor de aankleding van haar stand op deze beurs.

 

 

Aheco Anuga 2015

Displaydoos Callipo

Callipo tonijn is een Italiaans product dat in veel toko's verkrijgbaar is. De importeur heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor een verpakking die in kleine ruimtes beter opvalt. De displaydoos, bestaande uit een tray met deksel, kan eenvoudig uitgeklapt worden zodat de retailer direct zijn reclame kan voeren.

Jubileum kalender Sunelia

 

L'Hippocampe Sunêlia in Frankrijk viert met de 'Kras-Kalender' haar 50-jarig jubileum. Voorafgaand de zomervakantie worden de boekingen een maand vooraf aangeschreven dat het 'aftellen' is begonnen. De adventkalender staat toe dat er elke dag een vakje opengemaakt kan worden. Zo kan men 'sparen' voor een prijs; met als hoofdprijs een gratis verblijf voor een week voor maximaal 6 personen.

 

jubileum kalender

 

Zie ook:

 

Stand Surface604

Op de Nationale E-Bike Testdagen in Vijfhuizen is de elektrische Fat Bike van Surface604 met een geheel nieuw design geïntroduceert. Een nieuw frame is ontworpen voor deze fiets.

Square Design is betrokken bij de standinrichting van Surface604. Het beeldmateriaal is samengesteld en bewerkt zodat de eerste communicatieuitingen in een lijn liggen.

Belettering Janssen & Janssen

Debiteurenbeheer heeft voor iedere onderneming een andere betekenis. Een persoonlijke benadering vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Janssen en Janssen Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft Square Design gevraagd de beletteringen en de bewegwijzering voor het pand in Amersfoort vorm te geven. In het ontwerp is het stramien van NDA Incasso (dochterbedrijf) opgenomen.

Autobelettering Besseling Administratieservices

Autobelettering voor Besseling Administratieservices BV. Besseling Administratieservices BV is een full-service administratiekantoor in Nieuwegein. Square Design in Nijkerk is gevraagd om voorafgaand de verhuizing een revisie te laten uitvoeren op de herkenning van de organisatie via de huisstijl. Een conceptuele benadering heeft de invalshoek bepaald voor dit ontwerp. Besseling Administratieservices heeft Square Design gevraagd om de nieuwe autobelettering te verzorgen.

Ontwerp Jubileum Ganzenbord

Ter gelegenheid van een 40-jarig jubileum is geheel op maat een ganzenbord ontworpen en ontwikkeld. De verpakking is geheel in stijl aangepast. Een leuk idee voor pensioengerechtigden, jubilarissen en als aandenken.

Pages

Subscribe to RSS - 3D