Fotografie en illustratie

Fotografie en illustratie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar niet alle beelden kunnen zonder woord.

De non-verbale communicatie als fotografie is een onmisbaar element in reclame- en grafisch ontwerp. Zo werken wij veel samen met fotografen, visualizers en illustrators. In onze eigen studio kunnen we ook retoucheren en vrijstaand maken. Dit is soms handig om snel een bepaald effect te kunnen inzetten in een reclamecampagne.

 

Voorafgaand wordt er altijd een projectbriefing opgesteld. Vervolgens inventariseren en analyseren we de mogelijkheden, waarna we overgaan tot planning en productie. Aan de hand van verschillende uitgangspunten en ruw opgezette schetsen kunt u een keuze maken zodat wij vervolgens kunnen overgaan tot de juiste bewerking.

 

Voordelen van beeld

Beelden als foto’s en illustraties worden ingezet om de non-verbale communicatie te versterken. Zij laten de zaken zien met als belangrijkste het overdragen van emotie.

 

Enkele zaken waar wij rekening mee houden:

• het beeld is betrokken bij de boodschap

• het beeld is mooi gestoken

• de kleuren en het contrast komen goed uit

• het brengt een gevoel (emotie) over

• ondersteunt uw marketing

• u presenteert zich visueel goed (u valt op)

 

 

Fotografie en toepassing

Een mooie foto of een goede illustratie past altijd goed in een ontwerp. Square Design zoekt altijd naar een herkenbare stijl en/of handschrift van een foto of illustratie. De uitvoering zal zo dicht als mogelijk aansluiten bij het gepresenteerde ontwerp.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Ja, ik wil meer weten

 

 

 

beeldbewerking photoshop

 

 

 

illustratie wobbler